Nie, oprócz tego 3x1 Lutinus, 3x2 luteina i od niedawna 2x1 duphaston.I tylko tyle? Kurcze dziś właśnie prosiłam lekarza aby mi je przepisał to stwierdził że za drogo wyjdzie. Jeśli to jeden zastrzyk dziennie to cena podobna. Dobrze że zrobiłam odpisy recepty i nie kupiłam tych tabletek, w czwartek będzie przeprawa z dr.
reklama
Z drem Berezą spotkałam się tylko na gruncie endokrynologii, też bardzo pozytywne doświadczenia. Tak, myślę, że w Krakowie są świetni specjaliści, co widać po dorobku naukowym niektórych- są na bieżąco i to naprawdę da się odczuć.Napisze z mojego doswiadczenia, ale wiem, ze Asia zna lepiej krakowskich lekarzy [emoji4] moim gin jest od dawna dr T. Bereza i jestem z jego opieki bardzo zadowolona. Swietny specjalista, a przede wszystkim bardzo pomocny czlowiek, czlowiek o wysokim poczuciu etyki zawodowej. Nie bede sie rozpisywac kiedy i jak mi pomogl, ale naprawde jest lekarzem z powolania [emoji4]
Asia natomiast poleca mocno dr Inge Ludwin i oraz meza [emoji4] oni rowniez ze stajni Kopernika [emoji4]
Tak naprawde to warto popytac wsrod znajomych, kogo polecaja i jakie maja doswiadczenia. Spotkalam sie z opinia, ze w krk ginekologia jest na kiepskim poziomie, ale osobiscie sie z tym nie zgadzam. In vitro - fakt, nie ma tu dobrych klinik, ale ogolnie lekarzy ginekologow mamy niezlych [emoji4]
Dziewczyny mam takie pytanie jutro i pojutrze Idę za badania zlecone przez paśnika niestety nie czuję się najlepiej chyba klima mnie rozłożyła , trochę boli gardło i czuje się typowo na anginę, czy to bardzo wpływa na wyniki tych badań ?
redferrari
Fanka BB :)
mi lekarz powiedział, że nie jestMocne kciuki[emoji110][emoji110][emoji173][emoji173]
Kurcze jak tak czytam, to jednak wiekszosc dziewczyn po ivf planuje cc (oczywiscie nie mowie o bliznietach, bo to oczywista sprawa). A ja wczesniej bylam pewna, ze jak sie uda, to sn to bedzie super. Misis, wiesz moze czy ivf jest wskazaniem do cc?
Kurcze rano bede robic. Bo sie maz drze [emoji14]@Kurcia I co zobaczyłas na teście??? Pisz szybciutko....
Jednak testy to samo zło... kuszą jak wąż Ewę w Raju
chlopkers
Zatem moj tez mi tak powie [emoji4] no nic. Za wczesnie zebym myslala o takich rzeczach. Teraz czas skupic sie na najblizszym usg i prenatalnych [emoji4]mi lekarz powiedział, że nie jest
U
użytkowniczka v
Gość
Strumieniowy Vitam,niby wykrywa betę od 10@Malaja32 zdradzcie co to za firma! Jutro mam 7dpt to lece do rossmana [emoji14]
redferrari
to znaczy nie powiedział, że nie zrobi tylko, że nie ma co do zasady żadnego powodu, żeby nie rodzić sn - ja się jeszcze nie zastanawiam a już 13 tydzień , zobaczymy jak skarbuś urośnie, trzymam kciuki za prenatalneZatem moj tez mi tak powie [emoji4] no nic. Za wczesnie zebym myslala o takich rzeczach. Teraz czas skupic sie na najblizszym usg i prenatalnych [emoji4]
Justin87
To może z cichacza zrób sikacza?Kurcze rano bede robic. Bo sie maz drze [emoji14]
reklama
misis188
Roznie do tego podchodzą. Ja nie chce rodzic sn i dlatego poszlam do gina prywatnie dodatkowo bo on pracuje e szpitalu w ktorym chce rodzić ale ten moj na nfz tez sir pytal jak chce rodzic i tez by mi cc zrobil tylko u nas w szpitalu kiepsko z noworodkamu bo nie maja sprzetu. Duzo dziewczyn rodzi tez naturalnieMocne kciuki[emoji110][emoji110][emoji173][emoji173]
Kurcze jak tak czytam, to jednak wiekszosc dziewczyn po ivf planuje cc (oczywiscie nie mowie o bliznietach, bo to oczywista sprawa). A ja wczesniej bylam pewna, ze jak sie uda, to sn to bedzie super. Misis, wiesz moze czy ivf jest wskazaniem do cc?
Podziel się: