reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na pierwszą wizytę zapisałam się do dr Taszyckiej. Cieżko z terminami, więc nie miałam za dużego wyboru. Co o niej sądzicie? Ktoś się u niej leczył?

My do niej jeździliśmy [emoji5]Pierwszy transfer i mamy ciąże [emoji5][emoji1303] obecnie 24 tydzień. Siedząc kiedyś przed gabinetem (oczekując na wizytę), inna pacjentka powiedziała, że Pani dr ma rękę do transferów, bo u niej tak jak u mnie udało się za 1 podejściem [emoji5]Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307]

Cześć Dziewczyny,
@Mieciu85 kciuki za szczęśliwy przelot do bazy. ✊✊✊
@PaulinkaP pięknego przyrostu bety Ci życzę Kochana. ❤️
@Apsik1981 powodzenia i udanego jajcobrania. Daj nam później znać jak poszło. :*
@Agniecha1508 powodzenia na wizycie. Daj nam później znać, jaki dottore ma na Ciebie pomysł.
@dżoasia trzymam kciuki za Twoją parkę. ✊✊✊

Miłego dnia. :*

Asiu my nic nie dopłacaliśmy jeśli się nie mylę. Płaciliśmy za mrożenie zarodków,a tych 600 zl nie,chociaż też niby wynikało z tej umowy,że trzeba dopłacać.
No to oby u mnie tez nie trzeba bylo ;) bo w tym cenniku mam, ze jest doplata. Zreszta uw mnie tylko 2 jajca, to ani to roboty duzo, ani miejsca nie zajmuja, wiec niech nie robia jaj :p

reklama
@PaulinkaP za piękny wynik [emoji110]️[emoji110]️
@dżoasia mocne [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ dzisiaj druga doba, teraz mają po 3 blastomery a za chwile mogą mieć 4 [emoji51] także rozwój prawidłowy [emoji5] mocne kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ wiem co czujesz kochana.

Do góry