tamiza
Fanka BB :)
Pierwsze słyszę! Zrobili taki zapis w umowie ?Nio, w ramach pakietu jest hodowla do 3ciej. To tak zeby za tanio nie wyszlo
Asiula moooocne kciuki
Bliźniaki dadzą radę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwsze słyszę! Zrobili taki zapis w umowie ?Nio, w ramach pakietu jest hodowla do 3ciej. To tak zeby za tanio nie wyszlo
nigdzie nie będziesz wracać, trójeczka dzieci Ci chyba wystarczy?Nooo... ale wawa mi i tak za bardzo nie po drodze. Najwyzej kiedys sie do macierzynstwa wroce
Jesli do jutra beda miec po 8 komorek to jutro mroza, a jak nie to beda trzymac do czwartku
Na pierwszą wizytę zapisałam się do dr Taszyckiej. Cieżko z terminami, więc nie miałam za dużego wyboru. Co o niej sądzicie? Ktoś się u niej leczył?
Asiu my nic nie dopłacaliśmy jeśli się nie mylę. Płaciliśmy za mrożenie zarodków,a tych 600 zl nie,chociaż też niby wynikało z tej umowy,że trzeba dopłacać.Nio, w ramach pakietu jest hodowla do 3ciej. To tak zeby za tanio nie wyszlo
Kochana, tylko 2 komorki byly dobre.nigdzie nie będziesz wracać, trójeczka dzieci Ci chyba wystarczy?
Powodzenia kochane kciuki mocno zacisniete :*Cześć Dziewczyny,
@Mieciu85 kciuki za szczęśliwy przelot do bazy.
@PaulinkaP pięknego przyrostu bety Ci życzę Kochana.
@Apsik1981 powodzenia i udanego jajcobrania. Daj nam później znać jak poszło. :*
@Agniecha1508 powodzenia na wizycie. Daj nam później znać, jaki dottore ma na Ciebie pomysł.
@dżoasia trzymam kciuki za Twoją parkę.
Miłego dnia. :*
No to oby u mnie tez nie trzeba bylo bo w tym cenniku mam, ze jest doplata. Zreszta uw mnie tylko 2 jajca, to ani to roboty duzo, ani miejsca nie zajmuja, wiec niech nie robia jajAsiu my nic nie dopłacaliśmy jeśli się nie mylę. Płaciliśmy za mrożenie zarodków,a tych 600 zl nie,chociaż też niby wynikało z tej umowy,że trzeba dopłacać.