reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny to ja Wam przedstawiam mojego ksieciunia [emoji3] pół pers pol europejczyk, 6 kilo wagi z czego ze dwa kilo samej siersci [emoji6] odkurzam przez niego codziennie a i tak jest ciągle tego pelno[emoji5]
IMG_20180717_171720.jpg
IMG_20180715_134520.jpg
20180521_195240_HDR.jpg

Załączniki

• IMG_20180717_171720.jpg
    IMG_20180717_171720.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 354
  • IMG_20180715_134520.jpg
    IMG_20180715_134520.jpg
    69,4 KB · Wyświetleń: 341
  • 20180521_195240_HDR.jpg
    20180521_195240_HDR.jpg
    64,7 KB · Wyświetleń: 347
Czesc, forum sledze juz od jakiegos czasu niestety sama nigdy nie odwazylam sie nic napisac poniewaz wiedza ktora wy posiadacie jest zadziwiajaca, a niektore przypadki tak skaplikowane ze czytajac czasem mi bylo glupio i stwierdzalam ze nie bede glowy zawracac - jak dziwnie by to nie brzmialo.
Od dwoch lat z partnerem intensywnie staramy sie o dziecko metoda in vitro. Jestem po dwoch punkcjach a w dniu dzisiejszym po 5 transferze.
I chcialam dopytac o Wasze doswiadczenia zwiazane z podrozowaniem. W przyszlym tygodniu wybieramy sie na urlop i chociaz Doktor ktora mnie prowadzi powiedziala ze przeciwskazan nie ma to niestety ze wzgledu na to ze to juz 5 raz troche mam obowawy.
Czy moglybyscie sie ze mna podzielic swoim doswiadczeniem zwiazanym z podrozowaniem autem na dosyc dlugie dystanse bo sama juz nie wiem czy to moze zaszkodzic w jakis sposob czy jednak nie?
Z gory dziekuje za pomoc.

Czesc, forum sledze juz od jakiegos czasu niestety sama nigdy nie odwazylam sie nic napisac poniewaz wiedza ktora wy posiadacie jest zadziwiajaca, a niektore przypadki tak skaplikowane ze czytajac czasem mi bylo glupio i stwierdzalam ze nie bede glowy zawracac - jak dziwnie by to nie brzmialo.
Od dwoch lat z partnerem intensywnie staramy sie o dziecko metoda in vitro. Jestem po dwoch punkcjach a w dniu dzisiejszym po 5 transferze.
I chcialam dopytac o Wasze doswiadczenia zwiazane z podrozowaniem. W przyszlym tygodniu wybieramy sie na urlop i chociaz Doktor ktora mnie prowadzi powiedziala ze przeciwskazan nie ma to niestety ze wzgledu na to ze to juz 5 raz troche mam obowawy.
Czy moglybyscie sie ze mna podzielic swoim doswiadczeniem zwiazanym z podrozowaniem autem na dosyc dlugie dystanse bo sama juz nie wiem czy to moze zaszkodzic w jakis sposob czy jednak nie?
Z gory dziekuje za pomoc.
Ja znan jeden przypadek z forum tutaj ktory zapadl mi w pamięci. Dzuewczyna miała tranafer jednego zarodka, kilka dni po transferze pojechała w gory i tam dosc mocno lazila. Bedac tam powinna zrobic bete ale ze czula sie typowo okresowo i nie chciala sie zalamac na wyjezdzie to uparciuch nie zrobil a teraz ma dwochy synkow:) zarodek sie podzielil❤ ona sie nie oszczedzala i sie udało wiec jedz dziewczyno❤

Nasz kot kładzie się zawsze ze mną w łóżku,jak czytam książkę to leży w nogach,a jak tylko się położę,to przychodzi u następuje proces lizania moich rąk,bo przecież niezbyt dokładnie się sama umyłam :laugh2: A tak na poważnie,to mój mąż psiarz też jest w szoku jak ten kot,szczególnie ze mną,się zżył. Kochane są ♡♡♡
Oj moja psinka uwielbia mnie lizać po kapieli a szczwgolnie jak naloze balsam do ciala

Asiu, siostra dzisiaj przyjezdza to ma wziac dzieci a my chcem gdzies wyjsc aby porozmawiac bo nie chce przy synku, on bardzo przezywa i czuje napiecie miedzy nami.

Powiedzial ze to tylko obrazek i nic dla niego nie znaczy, ze chcial cos kolorowego przyciagajace oko. Mowil o tym dlugo (niestety nie mi) dlatego sie nie zastanawial, przeprosil duzo razy i ma sprobowac troche zmienic. Zobaczymy [emoji87]

Czuje sie troche lepiej, powoli dochodze do siebie. Dzisiaj poszlam dopiero na 10 do pracy bo ponad godzinke sie z synusiem przytulalam i od razu humorek lepszy [emoji173]️
Asiu super porozmawiajcie na spokojnie może uda się "obrazek" trochę ubrać:) tylko z nim to zrobi niech z Tobą o tym porozmawia jaką ma propozycję. Według mnie jest wiele innych kolorowych przyciągających uwagę obrazków ale goła babka to lekka przesada, ale to jak zwykle facet:D Trzymam kciuki za udana rozmowę :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

reklama
Ja znan jeden przypadek z forum tutaj ktory zapadl mi w pamięci. Dzuewczyna miała tranafer jednego zarodka, kilka dni po transferze pojechała w gory i tam dosc mocno lazila. Bedac tam powinna zrobic bete ale ze czula sie typowo okresowo i nie chciala sie zalamac na wyjezdzie to uparciuch nie zrobil a teraz ma dwochy synkow:) zarodek sie podzielil❤ ona sie nie oszczedzala i sie udało wiec jedz dziewczyno❤
Marzenie ❤❤❤❤❤❤❤

Do góry