anetka303
Fanka BB :)
Piękny [emoji7]Zobacz załącznik 881791
Usg z dzis I oto mój prawie 2cm bejbik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny [emoji7]Zobacz załącznik 881791
Ale śliczny gratuluje:***Zobacz załącznik 881791
Jajecznice tam na dole? Nie jadlam@dżoasia Super wieści będzie dobrze!!! Pewnie będzie cię usypiam Pan z wąsem Ale na jajecznice się nie załapiesz bo W sobotę nie czynne -
Uwielbiam takie zdjęcia [emoji7]Zobacz załącznik 881791
Boze jaka dobra... Po punkcji zwłaszczaJajecznice tam na dole? Nie jadlam
Pan z wasem. Tak spoko jest.
Coś na pewno się zadziało, trzeba sprawdzić przyrost :* Trzymam kciukiBeta 3,73 - 9 dpt 3 dniowych zarodków. Myślicie że coś z tego może być?
Wcale nie straszne, to jest 1000% macierzyństwa. Ja może nie mam warunków mieszkaniowych na dwójkę ale zawsze marzyłam o bliźniakach -właśnie o chłopcu i dziewczynce i wiem że dam radę i jestem gotowa na to. A o wiekszym mieszkaniu pomyśli się jak przyjdzie na to czas.Piękne i straszne zarazem [emoji1]
Asz się zrobiło rozczulająco :*Dziewuchy kochane,
tak bez specjalnego powodu... ciesze sie z kazdej nowej betki, trzymam kciuki za testujaco-stresujace, za kazde nowe piekne usg, za ciezkie rozmyslenia...zeby takie nie byly.. za wszystkie Asie , zeby tym razem to byl juz ostatni raz, zaciazone Gosie, za usmiech na twarzach pomimo wiecznych kopniakow od losu, za milosc i za wasze przyjaznie...badzcie dla siebie dobre, robcie to co wam przyjemnosc sprawia... i nie traccie wiary w swoje male cuda.
Ja też mam małe mieszkanie 48m, dwa pokoje i zdecydowanie jest dla nas za małe. Jak pralce kredyt na in vitro to wezmę kolejny żeby zwiększyć metraż [emoji16]Wcale nie straszne, to jest 1000% macierzyństwa. Ja może nie mam warunków mieszkaniowych na dwójkę ale zawsze marzyłam o bliźniakach -właśnie o chłopcu i dziewczynce i wiem że dam radę i jestem gotowa na to. A o wiekszym mieszkaniu pomyśli się jak przyjdzie na to czas.