reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ło matko bosko! Szacun kobieto!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] Twoje dzieci nie mogly sobie wymarzyc lepszej Maminki [emoji9][emoji9]
Dzięki kochana. Każda z nas jest lub bedzie ta mega, jedyna, najlepsza, najwspanialsza, najpiękniejszą itd dla swojej pociechy [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Dzisiaj w ogrodzie mieliśmy bardzo fajne zdarzenie. Rodzice mają rozstawiony spory basen ok. 4 m średnicy i jak mój mąż się kąpał przyleciał gołąbek. Bardzo mu się chciało pić bo próbował sięgnąć do basenu tylko zjeżdżał z poręczy i nie sięgał. Można go było prawie ręką dotknąć. Zrobiło mi się go szkoda więc wzięłam na talerzyk trochę nalałam wody i delikatnie do niego podeszłam. Biedak tak łapczywie pił ale potem zadowolony odleciał. Był zaobrączkowany miał szare piórka które w słońcu mieniły się na zielono. Aż się przyjemnie na sercu zrobiło jak w taką pogodę się nawet ptaszkowi pomogło❤️❤️❤️

Z naszym bejbikiem wszystko ok ❤❤ pieknie rosnie ma juz 4.7cm pieknie pykajace serduszko nozki raczki i dalej przypomina aliena :D odrazu widac ze bedzie piekna Oliwia :* cudzie trwaj ❤❤
Krwiak zmnieszyl sie do 0.7 cm na 1.4 cm wszedzie czysto dalej prowadzimy oszczedny tryb zycia ale mozemy juz wychodzic na spacery i nawet jezioro dozwolone ;)

20180726_192642.jpg

Załączniki

• 20180726_192642.jpg
    20180726_192642.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 431
Z naszym bejbikiem wszystko ok [emoji173][emoji173] pieknie rosnie ma juz 4.7cm pieknie pykajace serduszko nozki raczki i dalej przypomina aliena :D odrazu widac ze bedzie piekna Oliwia :* cudzie trwaj [emoji173][emoji173]
Krwiak zmnieszyl sie do 0.7 cm na 1.4 cm wszedzie czysto dalej prowadzimy oszczedny tryb zycia ale mozemy juz wychodzic na spacery i nawet jezioro dozwolone ;)

Zobacz załącznik 881817
Super!!! A ten słodki alien już niedługo wyrośnie na wspaniałą Oliwke [emoji7]

reklama
Proszę mnie nie obrażać. Pisałam na temat sondy wcześniej. Może się źle wyraziłam. Myślę że każdy na forum potrzebuje wsparcia i wiedzy a nie... Jak w twoim przypadku. Jakim trzeba być człowiekiem żeby tak dolowac. Wiesz nie znam twojej historii ale życzę Ci jak najlepiej przez co czuje się lepszym człowiekiem od ciebie :) poszukaj teraz wsparcia na forum bo cię obraziłam...
Wiesz Dziuniu magią tego forum była tolerancja, i wzajemna życzliwość więc albo siè dostosujesz i powstrzymasz emocję albo poprostu nie rozumiesz o co w tym chodzi i wtedy lepiej poszukać innego miejsca a nie psuć tego co tu powstało. Pozdrawiam serdecznie i życzę bardziej przemyślanych wypowiedzi.

Do góry