reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ło matko bosko! Szacun kobieto!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] Twoje dzieci nie mogly sobie wymarzyc lepszej Maminki [emoji9][emoji9]
Dzięki kochana. Każda z nas jest lub bedzie ta mega, jedyna, najlepsza, najwspanialsza, najpiękniejszą itd dla swojej pociechy [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Dzisiaj w ogrodzie mieliśmy bardzo fajne zdarzenie. Rodzice mają rozstawiony spory basen ok. 4 m średnicy i jak mój mąż się kąpał przyleciał gołąbek. Bardzo mu się chciało pić bo próbował sięgnąć do basenu tylko zjeżdżał z poręczy i nie sięgał. Można go było prawie ręką dotknąć. Zrobiło mi się go szkoda więc wzięłam na talerzyk trochę nalałam wody i delikatnie do niego podeszłam. Biedak tak łapczywie pił ale potem zadowolony odleciał. Był zaobrączkowany miał szare piórka które w słońcu mieniły się na zielono. Aż się przyjemnie na sercu zrobiło jak w taką pogodę się nawet ptaszkowi pomogło❤️❤️❤️

Z naszym bejbikiem wszystko ok ❤❤ pieknie rosnie ma juz 4.7cm pieknie pykajace serduszko nozki raczki i dalej przypomina aliena :D odrazu widac ze bedzie piekna Oliwia :* cudzie trwaj ❤❤
Krwiak zmnieszyl sie do 0.7 cm na 1.4 cm wszedzie czysto dalej prowadzimy oszczedny tryb zycia ale mozemy juz wychodzic na spacery i nawet jezioro dozwolone ;)

20180726_192642.jpg

Załączniki

• 20180726_192642.jpg
    20180726_192642.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 427
Z naszym bejbikiem wszystko ok [emoji173][emoji173] pieknie rosnie ma juz 4.7cm pieknie pykajace serduszko nozki raczki i dalej przypomina aliena :D odrazu widac ze bedzie piekna Oliwia :* cudzie trwaj [emoji173][emoji173]
Krwiak zmnieszyl sie do 0.7 cm na 1.4 cm wszedzie czysto dalej prowadzimy oszczedny tryb zycia ale mozemy juz wychodzic na spacery i nawet jezioro dozwolone ;)

Zobacz załącznik 881817
Super!!! A ten słodki alien już niedługo wyrośnie na wspaniałą Oliwke [emoji7]

reklama
Proszę mnie nie obrażać. Pisałam na temat sondy wcześniej. Może się źle wyraziłam. Myślę że każdy na forum potrzebuje wsparcia i wiedzy a nie... Jak w twoim przypadku. Jakim trzeba być człowiekiem żeby tak dolowac. Wiesz nie znam twojej historii ale życzę Ci jak najlepiej przez co czuje się lepszym człowiekiem od ciebie :) poszukaj teraz wsparcia na forum bo cię obraziłam...
Wiesz Dziuniu magią tego forum była tolerancja, i wzajemna życzliwość więc albo siè dostosujesz i powstrzymasz emocję albo poprostu nie rozumiesz o co w tym chodzi i wtedy lepiej poszukać innego miejsca a nie psuć tego co tu powstało. Pozdrawiam serdecznie i życzę bardziej przemyślanych wypowiedzi.

Do góry