chlopkers
Fanka BB :)
A nie masz mozliwosci na naturalnym? Ja na nat bylam na wizycie w 11dcMyślę że w tym cyklu to raczej już nie zdążysz. Ja np zaczynałam leki od 2 dnia cyklu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie masz mozliwosci na naturalnym? Ja na nat bylam na wizycie w 11dcMyślę że w tym cyklu to raczej już nie zdążysz. Ja np zaczynałam leki od 2 dnia cyklu.
Dzięki kochana. Każda z nas jest lub bedzie ta mega, jedyna, najlepsza, najwspanialsza, najpiękniejszą itd dla swojej pociechy [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Ło matko bosko! Szacun kobieto!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] Twoje dzieci nie mogly sobie wymarzyc lepszej Maminki [emoji9][emoji9]
Cudny bejbik [emoji7] [emoji7] [emoji7]Zobacz załącznik 881791
Usg z dzis I oto mój prawie 2cm bejbik
Powtórz Kochana... coś zaczyna się dziać.Beta 3,73 - 9 dpt 3 dniowych zarodków. Myślicie że coś z tego może być?
Zazdraszczam pozytywnieZobacz załącznik 881791
Usg z dzis I oto mój prawie 2cm bejbik
Super!!! A ten słodki alien już niedługo wyrośnie na wspaniałą Oliwke [emoji7]Z naszym bejbikiem wszystko ok [emoji173][emoji173] pieknie rosnie ma juz 4.7cm pieknie pykajace serduszko nozki raczki i dalej przypomina aliena odrazu widac ze bedzie piekna Oliwia :* cudzie trwaj [emoji173][emoji173]
Krwiak zmnieszyl sie do 0.7 cm na 1.4 cm wszedzie czysto dalej prowadzimy oszczedny tryb zycia ale mozemy juz wychodzic na spacery i nawet jezioro dozwolone
Zobacz załącznik 881817
Wiesz Dziuniu magią tego forum była tolerancja, i wzajemna życzliwość więc albo siè dostosujesz i powstrzymasz emocję albo poprostu nie rozumiesz o co w tym chodzi i wtedy lepiej poszukać innego miejsca a nie psuć tego co tu powstało. Pozdrawiam serdecznie i życzę bardziej przemyślanych wypowiedzi.Proszę mnie nie obrażać. Pisałam na temat sondy wcześniej. Może się źle wyraziłam. Myślę że każdy na forum potrzebuje wsparcia i wiedzy a nie... Jak w twoim przypadku. Jakim trzeba być człowiekiem żeby tak dolowac. Wiesz nie znam twojej historii ale życzę Ci jak najlepiej przez co czuje się lepszym człowiekiem od ciebie poszukaj teraz wsparcia na forum bo cię obraziłam...