reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Malutka nie znaczy ze gorsza mam porownanie z wieksza klinika macierzynstwem i artvimed duzo pozytywniej oceniam. Myslam ze moze ktoras z Was robila tam in vitro
A u kogo bylas w macierzynstwie? Tylko u przybycienia? Robiliscie tam ivf?
Ja po pierwszej procedurze ucieklam z macierzynstwa do katowic. Tyle, ze u mnie oprocz problemeu z zachodzeniem (ktory przy ivf sie rozwiazal) mam teraz problem z utrzymaniem ciazy. Jaki u was problem?

reklama
Stresuje się i ciągną mi się bardzo te dni. W piątek maja zadzwonić jak się zarodki rozwijają. O ile dobrze rozumiem to jeśli nie zadzwoniła w piątek a w niedziele 5 dni po punkcji tzn ze zarodek doszedł do stadium blastocysty? Mało z tego wszystkiego rozumiem i bardzo się boję bo dlaczego z 11 kom tylko 5 się nadawało do zaplodnienia masakra... Nasienie mojego męża niby dobre n o ponad 40 mln ale nikt nie mówi o tym że morfologia tylko 2 % prawidłowych :(, w ogóle to jeszcze h... wo się czuje po punkcji. No i ten transfer odlozony o kolejny cykl a już było tak blisko. Jakiś kryzys mnie dzisiaj lapie
Kochana moze zadzwonisz sama do labo i sie dowiesz jak tam twoje bąble? Poszukaj na stronie kliniki numeru do labu embrio a jak nie to zadzwon na jakas infolinie to cie polacza.

Kochana moze zadzwonisz sama do labo i sie dowiesz jak tam twoje bąble? Poszukaj na stronie kliniki numeru do labu embrio a jak nie to zadzwon na jakas infolinie to cie polacza.
A to można tak dzwonić? Myślałam że przez tel nie udziela mi informacji. To dopiero pierwszy dzień po punkcji to czego mogę się dowiedzieć?

Dziewczyny wy wszystko wiecie jak myślicie co mogło byc przyczyną że tyle kom dopadło. Dwie były przejrzale jedna się nie nadawała a co z resztą nie wiem. Czy to moja wina czy błędu stymulacji czy też leków?

A u kogo bylas w macierzynstwie? Tylko u przybycienia? Robiliscie tam ivf?
Ja po pierwszej procedurze ucieklam z macierzynstwa do katowic. Tyle, ze u mnie oprocz problemeu z zachodzeniem (ktory przy ivf sie rozwiazal) mam teraz problem z utrzymaniem ciazy. Jaki u was problem?
w macierzynstwie robilam 4 iui ale u innego lekarza, a u przybicienia bylam na pierwszej wizycie w tarnowie - troche mnie odstrasza ze ivf robi w macierzynstwie. Problem nie do konca wiadomo jaki bo wyniki w miare ok a w ciazy nigdy nie bylam

reklama
Do góry