reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny to jest nie realne bo nie dojadę tam w 20 minutach :mad: czemu zawsze mamy pod gorke ... pierwszy raz coś mi takiego powiedziano ,ze nie mogę podejść pod transfer :sad: odechciało mi sie nawet walczyć o te dwa
Szczescie jedz tam i mecz ich żeby Cię zapisali. Nie marnuj cyklu. Leczenie działa 3 miesiące ale spróbuj zawalczyć z nimi żeby Cię przyjęli teraz w tym cyklu. Nie odpuszczaj za łatwo. Jak nie drzwiami to oknem.

reklama
Dostaniesz pewnie recepte na 100% wiec cos ok 500zl
Asiu,ale tam tylko jedna babka zawsze siedzi w recepcji to wiem ,ona dobitnie mi powiedziała ,ze w następnym cyklu nie teraz :mad: powiedziałam ,ze i tak 2 mc czekam a dokładnie od ostatniego transferu aż 7 mc to ja nie ruszyło i ze nie może mi pomoc
Szczęście pamiętaj że w życiu tak jest - że jak jest pod górkę to później musi być z górki. Miesiąc szybko minie.

Asiu,ale tam tylko jedna babka zawsze siedzi w recepcji to wiem ,ona dobitnie mi powiedziała ,ze w następnym cyklu nie teraz :mad: powiedziałam ,ze i tak 2 mc czekam a dokładnie od ostatniego transferu aż 7 mc to ja nie ruszyło i ze nie może mi pomoc

Immunosupresja jest wazna przez 3 miesiące, wiec na pewno zdazysz. Pojedź tam jutro ale spotkaj się z koordynatorem, nie z pania z recepcji.
Musimy walczyć o nasze szczęście!

Dziewczyny powiedzcie mi do którego tc bralyscie clexan albo jego zamienniki?

Przed ostatnim transferem mialam 2 dni przed, a tym razem 5 dni przed. Mnie Pasnik napisal pare dni przed transferem wiec raczej nie ma wiekszego znaczenia, jesli wzesniej zaczniesz brac na pewno nie zaszkodzi.

Dziewczyny ponawiam pytanie :-) czy moze ktoras z Was miala do czynienia z klinika Artvimed w Krakowie i dr Chrostowskim? Albo moze z dr Przybicieniem w Tarnowie? Bede wdzieczna za info :)

Dziewczyny ponawiam pytanie :-) czy moze ktoras z Was miala do czynienia z klinika Artvimed w Krakowie i dr Chrostowskim? Albo moze z dr Przybicieniem w Tarnowie? Bede wdzieczna za info :)
Do przybycienia chodzi duzo dziewczyn z watku poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne. O artvimedzie sie tunie slyszy za bardzo ;)

reklama
Do góry