Szczescie jedz tam i mecz ich żeby Cię zapisali. Nie marnuj cyklu. Leczenie działa 3 miesiące ale spróbuj zawalczyć z nimi żeby Cię przyjęli teraz w tym cyklu. Nie odpuszczaj za łatwo. Jak nie drzwiami to oknem.Dziewczyny to jest nie realne bo nie dojadę tam w 20 minutach czemu zawsze mamy pod gorke ... pierwszy raz coś mi takiego powiedziano ,ze nie mogę podejść pod transfer odechciało mi sie nawet walczyć o te dwa
reklama
Margit2018
Fanka BB :)
Dostaniesz pewnie recepte na 100% wiec cos ok 500zl
Szczęście pamiętaj że w życiu tak jest - że jak jest pod górkę to później musi być z górki. Miesiąc szybko minie.Asiu,ale tam tylko jedna babka zawsze siedzi w recepcji to wiem ,ona dobitnie mi powiedziała ,ze w następnym cyklu nie teraz powiedziałam ,ze i tak 2 mc czekam a dokładnie od ostatniego transferu aż 7 mc to ja nie ruszyło i ze nie może mi pomoc
ilmenau
Asiu,ale tam tylko jedna babka zawsze siedzi w recepcji to wiem ,ona dobitnie mi powiedziała ,ze w następnym cyklu nie teraz powiedziałam ,ze i tak 2 mc czekam a dokładnie od ostatniego transferu aż 7 mc to ja nie ruszyło i ze nie może mi pomoc
Immunosupresja jest wazna przez 3 miesiące, wiec na pewno zdazysz. Pojedź tam jutro ale spotkaj się z koordynatorem, nie z pania z recepcji.
Musimy walczyć o nasze szczęście!
Mieciu85
Dziewczyny powiedzcie mi do którego tc bralyscie clexan albo jego zamienniki?
Przed ostatnim transferem mialam 2 dni przed, a tym razem 5 dni przed. Mnie Pasnik napisal pare dni przed transferem wiec raczej nie ma wiekszego znaczenia, jesli wzesniej zaczniesz brac na pewno nie zaszkodzi.
Gosiu to zależy jakie masz zalecenia od lekarza. Niektóre dziewczyny biorą nawet całą ciążę.Dziewczyny powiedzcie mi do którego tc bralyscie clexan albo jego zamienniki?
misis188
Ja do 34tcDziewczyny powiedzcie mi do którego tc bralyscie clexan albo jego zamienniki?
dżoasia
Do przybycienia chodzi duzo dziewczyn z watku poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne. O artvimedzie sie tunie slyszy za bardzoDziewczyny ponawiam pytanie :-) czy moze ktoras z Was miala do czynienia z klinika Artvimed w Krakowie i dr Chrostowskim? Albo moze z dr Przybicieniem w Tarnowie? Bede wdzieczna za info
reklama
Zadna flupia.prosze lezec i wypoczywac terazWlasnie wyszłam od gina. Z dziećmi wszystko dobrze ale jest krwiak. Dostałam zwolnienie i idę do domu. Co za stres. Aż mi się płakać chce. Głupia ja.
Podziel się: