Tak Kochana. Za 15 minut[emoji38][emoji38][emoji38]Aneetee jesteś bardzo dzielna i mam nadzieję że jeynaczek też bedzie waleczny. Transfer u lewego?
reklama
Walczaca gdyby ostatnio nie bylo poronienia dzis rodzilybysmy obia. W zwiazku z tym ze nie wyszlo dzis obowiazkowo przejmuje od Ciebie brzuszek[emoji4][emoji4]Witam Kobity-ale się dzieje dzisiaj-aż mnie palce bolą od zaciskania kciuków
@anett96 za Kropka! i nudną cudowną ciążę
@walczaca o szczescie -to już dziś? boszzz jak ten czas leci-powodzonka i czekam na fotki Cudów malutkich
@dżoasia ja to chyba przejadę się znowu do tego Krakowa-kopnę Cię w tyłek i przy okazji zjem te pyszne lody w Skawinie
Wszystkim miłego dzionka.
ps. Moja endokr odpisała- mam zrobić trab by wykluczyć "mieszaną autoimmunologiczną chorobę tarczycy,czyli taką kiedy okresowo mam hashi a okresowo Graves-Basedow..".Czy ja do cholerki zawsze muszę mieć jakieś cuda?!!!?
misis188
Fanka BB :)
Walczaca gdyby ostatnio nie bylo poronienia dzis rodzilybysmy obia. W zwiazku z tym ze nie wyszlo dzis obowiazkowo przejmuje od Ciebie brzuszek[emoji4][emoji4]
Kochana ja jak mialam taka sytuacje ze sie cykl odwlekl transfer bo endo nie iroslo to moj ginek kazal mi nie przerywac encortonu.ja juz bylam w trakcie jego braniaJak mi płakać się chce od poniedziałku dzwonie do kliniki,żeby poinformowac ,ze dostałam ten wkoncu okres dopiero dziś dodzwoniłam się żeby kliniki a ta ***** powiedziała mi ,żeby zadzwoniła od następnego cyklu bo teraz nie maja jak mnie przyjąć zrozumiałam ,ze robią sprzątanie czy jak to tam ... ja pierdole ja tak nastawiałam się na teraz,a teraz musze czekac znowu tyle co mam zrobić DZieczyny przecież jestem już po 14 dniowej kuracji od Pasnika teraz od jutra miałam brać ten encorton i teraz .... jak z dalszym postępowaniem skoro to odwleka mi się ? Co z ta kuracja czyli co mam czekac na okres wziasc zlecenia od Pasnika znowu te na 14 dni i dopiero za 2 mc będę podchodzić ?
Co za dziennnnn
Justin87
Super.Tak Kochana. Za 15 minut[emoji38][emoji38][emoji38]
3 2 1... [emoji6]
dzieki, u mnie nie jest to kwestia poronien. Bylam na jeden wizycie u przybicienia ale moje wrazenia nie sa az tak dobre jak sie spodziewalam po przeczytaniu tylu pozytywnych opiniiDo przybycienia chodzi duzo dziewczyn z watku poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne. O artvimedzie sie tunie slyszy za bardzo
Margit2018
Kiedyś było takie powiedzenie, ze Kraków zachodzi w ciążę w Warszawie. Zmykaj do Novum bo Artimed to malutka klinka. Szkoda zdrowia na kraków.Dziewczyny ponawiam pytanie :-) czy moze ktoras z Was miala do czynienia z klinika Artvimed w Krakowie i dr Chrostowskim? Albo moze z dr Przybicieniem w Tarnowie? Bede wdzieczna za info
Szczescie1986
Wszystko już jasne co prawda szlak mnie trafia ,ale klinika jest w lipcu u nas zamknięta i robią czyszczenie jak to stwierdzili i żadnych transferów nie ma
Druga sprawa robiłam wcześnie biopsje i pani dr powiedziała ,ze nic nie znaleźli i jest ok
Trzecia sprawa oddałam krew byłam u immunologa i żadnych wyników nie dostałam ,a teraz mówią ze musze wziasc od nowa spotkanie i będę kierować mnie z leczeniem bo coś znaleźli chyba znalezli
Czwarta sprawa to ze nie mogę im mówić ze leczyłam się w Polsce u Pasnika bo mnie zjedzą ,a jak bardziej zaszkodzę sobie niż teraz ( nie można mieszać leków)
Co mam robic wizytę mam 31 u lekarza prowadzącego i będą dobierać leki ... gdzie oni byli jak robiłam biopsje u nich w kwietniu ,a teraz cykl mi przepada kolejny
Masakra ,a może ten z góry chce żebym pojechała i odpoczęła i z organizmem wypoczętym żebym podchodziła bo powiem wam dziewczyny ,ze jestem już padnięta praca i czasem to już nawet siły nie mam żeby wstać z lozka
Druga sprawa robiłam wcześnie biopsje i pani dr powiedziała ,ze nic nie znaleźli i jest ok
Trzecia sprawa oddałam krew byłam u immunologa i żadnych wyników nie dostałam ,a teraz mówią ze musze wziasc od nowa spotkanie i będę kierować mnie z leczeniem bo coś znaleźli chyba znalezli
Czwarta sprawa to ze nie mogę im mówić ze leczyłam się w Polsce u Pasnika bo mnie zjedzą ,a jak bardziej zaszkodzę sobie niż teraz ( nie można mieszać leków)
Co mam robic wizytę mam 31 u lekarza prowadzącego i będą dobierać leki ... gdzie oni byli jak robiłam biopsje u nich w kwietniu ,a teraz cykl mi przepada kolejny
Masakra ,a może ten z góry chce żebym pojechała i odpoczęła i z organizmem wypoczętym żebym podchodziła bo powiem wam dziewczyny ,ze jestem już padnięta praca i czasem to już nawet siły nie mam żeby wstać z lozka
Malutka nie znaczy ze gorsza mam porownanie z wieksza klinika macierzynstwem i artvimed duzo pozytywniej oceniam. Myslam ze moze ktoras z Was robila tam in vitroKiedyś było takie powiedzenie, ze Kraków zachodzi w ciążę w Warszawie. Zmykaj do Novum bo Artimed to malutka klinka. Szkoda zdrowia na kraków.
reklama
Stresuje się i ciągną mi się bardzo te dni. W piątek maja zadzwonić jak się zarodki rozwijają. O ile dobrze rozumiem to jeśli nie zadzwoniła w piątek a w niedziele 5 dni po punkcji tzn ze zarodek doszedł do stadium blastocysty? Mało z tego wszystkiego rozumiem i bardzo się boję bo dlaczego z 11 kom tylko 5 się nadawało do zaplodnienia masakra... Nasienie mojego męża niby dobre n o ponad 40 mln ale nikt nie mówi o tym że morfologia tylko 2 % prawidłowych , w ogóle to jeszcze h... wo się czuje po punkcji. No i ten transfer odlozony o kolejny cykl a już było tak blisko. Jakiś kryzys mnie dzisiaj lapie
Podziel się: