A fotke dacie? PliiisMy siedzimy na dole w tej knajpce i pijemy kawe z mezami. Zapraszamy po wizycie.
reklama
On sie cieszy jak pokona kogokolwiek[emoji16]Kurciu dr house to Lewy z Novum. Specyficzmy ale lubi konkurencję z katowicami i cieszy się jak ich pokona. Póki co jest jedynaczek i nic nie myślimy. Pamiętaj przed tobą jeszvze wiele drzwi do ściany jeszcze dłuuuuuga droga. Trzymaj się kochana.
PrivOlcia ja zwalniam na 27 sierpnia więc jeżeli jesteś chętna na ten termin pisz na priv
dżoasia
Fanka BB :)
Nie robilysmyA fotke dacie? Pliiis
Wow suuupet wyhodowalas ciotka!!!No, to u mnie jajca rosna. Doktorek zmierzyl tylko jedno i mialo 15mm, reszta podobno mniej wiecej podobnych rozmiarow. Rosnie ich duzo - nie wiem co to znaczy ale z tego co podpatrzylam na usg to chyba cos ok 10 na.jednego jajcoka. Dostalam cetrotide i kolejna wizyta w srode. Punkcja pt-sb jak wszystko bedzie ok
dżoasia
Tiaaa, pytalam czy mam sie obawiac hiperki ale w sumie nie zrozumialam odpowiedzi bo dottore tak cicho mowi z miny to chyba wynikalo ze jednak tak, wiec zobaczymy co to co to bedzieWow suuupet wyhodowalas ciotka!!!
Biedroneczka83
Tiaaa, pytalam czy mam sie obawiac hiperki ale w sumie nie zrozumialam odpowiedzi bo dottore tak cicho mowi z miny to chyba wynikalo ze jednak tak, wiec zobaczymy co to co to bedzie
U mnie się boją, dlatego nie mam daty transferu.
U
użytkowniczka v
Gość
To i ja się melduję. Podane dwa zarodki 8A, podobno ładnie się rozmroziły. Transfer robił dr G.No pięknie! Kawę sobie piją a my?????? Nic nie wiemy
reklama
o super. To żeby moje dziecię jeszcze dotrwało do jutra...@Kurcia jutro transfery robi Kretka. Potwierdzone info z pierwszej reki
a co do jego odpowiedzi to haha. też czasem nie słyszę.
wspaniale!!!! kciuki kciuki kciukiTo i ja się melduję. Podane dwa zarodki 8A, podobno ładnie się rozmroziły. Transfer robił dr G.
Podziel się: