Blastki miałam transfer jak napisałam,ze nic mnie nie boli to nagle dół brzucha taki dziwny ból mam o okropny ból kręgosłupa na dole ,ze ciężko mi w łóżka wstać mam nadzieje ,ze będzie dobrze bardzo bym tego chciałaNawet tak nie myśl. Za ostatnim razem, który był szczęśliwy, nie miałam żadnych objawów. Nawet mi macica nie drgnęła, nic mnie nie bolało, nic się nie rozciągało ani mnie nie kłuło. Podejrzewałam nawet, że już na etapie transferu coś poszło nie tak i bąbli już ze mną nie ma. A udało się, beta pięknie śmigała i dwa bąble zostały ze mną. Tak więc nie zamartwiaj się. Trzeba czekać. [emoji8]
Miałaś transfer blastki? Jeśli tak, to bym poszła na betę 7 dpt a w przypadku 3 dniowego malucha w 9 dpt.
reklama
Może już w czwartek zrobię albo w piątek ale czy ja tyle wytrwam ?? To jest pytanie jutro jadę progesteron zbadać a czy po progesteroeanie coś można powiedzieć ,ze coś się dzieje i zaskoczyło ??Myśl bardziej pozytywnie .... ja test na bank zrobiłabym w 7-8 dniu nie wcześniej
misis188
Fanka BB :)
Ja sie nie zgadzam.z @adansonia z uwagi na swoje doswiadczenie. Ilosc jajeczek.nie oznacza takiej samej ilosci oocytow. U mnie 2 razy podczas dlugiego ptotokolu bylo dużo jajeczwk a tylko po 3 oocytyDzis do labu sie nie da dodzwonic wiec info jutro. Eh. Tyle trzeba czekac Huh..poklula mnie mowisz? coz. Oby mi tylko transferu nie robila.
gosia321
Do 12 tygodnia czy od 12 tygodnia Pasnik mowi ze schodzic od 12A w której klinice się leczysz?Ja jedno co wiem to do 12 tyg mam zejść z encortonu, clexane cała ciążę A co z resztą to nie mam pojęcia
gosia321
Bol kregoslupa to dobry objawHej dziewczyny jak coś czuje ,ze tym razem tez się nie udało jakoś takie myśli czarne są ,nic nie czuje a dziisaj 4dzien tylko wczoraj kręgosłup mnie bolał i dzisiaj a tak to nic ;( chyba znowu będzie dupa z tego ;(( nie wiem kiedy wkoncu zrobić ta betę
Ja tez malo czulam jakiekolwiek objawy takze glowa do gory i mysl pozytywnie o swoich kropkach ;*
misis188
Oj moja znajoma tak smiglo w kregoslupow ze wstac nie mogla jak mala sie wgryzalaBlastki miałam transfer jak napisałam,ze nic mnie nie boli to nagle dół brzucha taki dziwny ból mam o okropny ból kręgosłupa na dole ,ze ciężko mi w łóżka wstać mam nadzieje ,ze będzie dobrze bardzo bym tego chciała
misis188
No i sie doigralam ogladalam ugotowanych i teraz mi sie tak chce czegos dobrego slodkiego i kalorycznego ze zaraz zwariuje. Ide sobie chyba jakiegos nalesnika zrobic i moze to mnie zaspokoi bo masakra. Meza bym gdzies na ciacho wyrwala ale w pracy jest-masakra. Cierp cialo jak sie glupot chcialo
dżoasia
idź we wtorek na ten progesteron, trzaśnij betę od razu i wszystko będzie wiadomoMoże już w czwartek zrobię albo w piątek ale czy ja tyle wytrwam ?? To jest pytanie jutro jadę progesteron zbadać a czy po progesteroeanie coś można powiedzieć ,ze coś się dzieje i zaskoczyło ??
dżoasia
haha moja koleżanka za studenckich "biednych" czasów jak nie miała nic słodkiego w domu (nawet cukru braklo) a tez tak strasznie się jej zachciało to piła syrop na kaszelNo i sie doigralam ogladalam ugotowanych i teraz mi sie tak chce czegos dobrego slodkiego i kalorycznego ze zaraz zwariuje. Ide sobie chyba jakiegos nalesnika zrobic i moze to mnie zaspokoi bo masakra. Meza bym gdzies na ciacho wyrwala ale w pracy jest-masakra. Cierp cialo jak sie glupot chcialo
reklama
dżoasia
Kurcia jakby z rana nie zadzwonili to dawaj znac - zrobimy im nalotDzis do labu sie nie da dodzwonic wiec info jutro. Eh. Tyle trzeba czekac Huh..poklula mnie mowisz? coz. Oby mi tylko transferu nie robila.
Podziel się: