reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurcia, dopiero dzis doczytuje forum bo bylam wczoraj na slubie :). Trzymamy kciuki za zlote jaja! Bedizesz miala jutro wiadomosc z kliniki o zarodkach? Ja dzis wieczorem lece do katowic i jutro kierunek ciechocinek kontrola endometrium :)
Dzis do labu sie nie da dodzwonic wiec info jutro. Eh. Tyle trzeba czekac :(
@Kurcia ja sie obawiam że to wina tej lekarki bo ona się uczyła niedawno I nie ma takiej wprawy w punk mi jak stara ekipa... przy nas osobiście Czerwińska się na nią darka bo nie umiała czegoś zrób ić A to było z 3 tyg temu
Huh..poklula mnie mowisz? :) coz. Oby mi tylko transferu nie robila.

Hej dziewczyny jak coś czuje ,ze tym razem tez się nie udało jakoś takie myśli czarne są ,nic nie czuje a dziisaj 4dzien tylko wczoraj kręgosłup mnie bolał i dzisiaj a tak to nic ;( chyba znowu będzie dupa z tego ;(( nie wiem kiedy wkoncu zrobić ta betę

Hej dziewczyny jak coś czuje ,ze tym razem tez się nie udało jakoś takie myśli czarne są ,nic nie czuje a dziisaj 4dzien tylko wczoraj kręgosłup mnie bolał i dzisiaj a tak to nic ;( chyba znowu będzie dupa z tego ;(( nie wiem kiedy wkoncu zrobić ta betę
Myśl bardziej pozytywnie .... ja test na bank zrobiłabym w 7-8 dniu nie wcześniej

Nawet tak nie myśl. Za ostatnim razem, który był szczęśliwy, nie miałam żadnych objawów. Nawet mi macica nie drgnęła, nic mnie nie bolało, nic się nie rozciągało ani mnie nie kłuło. Podejrzewałam nawet, że już na etapie transferu coś poszło nie tak i bąbli już ze mną nie ma. A udało się, beta pięknie śmigała i dwa bąble zostały ze mną. Tak więc nie zamartwiaj się. Trzeba czekać. [emoji8]
Miałaś transfer blastki? Jeśli tak, to bym poszła na betę 7 dpt a w przypadku 3 dniowego malucha w 9 dpt.

reklama
Do góry