reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane, napiszcie jak wy aplikukecie lutinus? Uzywacie tego aplikatora czy recznie? Bo pamietam przy ostatnim transferze to dzgalam sie tym zawsze i nie wiem czy sie tym nie urazalam wiec nie wiem czy moze lepiej to bez aplikatora wkaldac gleboko? Juz tam mysle na zapas jakby mi juz jutro lutinus wlaczyli.
Ja też nie używam aplikatora

Dokladnie! Ja sie wlasnie boje, ze ostatnio urazalam sobie nim wejscie do szyjki macicy a to chyba nic dobrego, jescze jakies skurcze moge wywolac. Apliaktor pojdzie do smieci :)
Używam aplikatorow bo palcem nie jestem wstanie sobie tak głęboko wsadzić leku. Nigdy się nie zranilam

Używam aplikatorow bo palcem nie jestem wstanie sobie tak głęboko wsadzić leku. Nigdy się nie zranilam
Popieram, ja sie predzej palcem podrapalam chociaz paznokcie obcinam a poza tym ta tabletka tez do gladkich nie nalezy a zanim ja wepchne w odpowiednie miejsce to sie wyobracs na wszystkie strony, a,aplikator wkladam powoli i nigdy nic sie nie dzialo. Tylko tyle z nim niewygody, ze trzeba wyparzac. @Mieciu85 moze popros o crinone - to jest taki zel w jednorazowych aplikatorach, dla mnie najwygodniejszy.
W ogole Mieciu widzimy sie jutro? Ja juz od ok 10 bede w klinice bo trza hormonki sprawdzic i jestesmy umowione z @Vorreiavereunbimbo na kawusie:)

cena prawie taka sama luteina bez refundacji 107 zł lutinus 110 pisała Asia więc tu różnicy nie ma
Kochana lutinus to zalezy gdzie, bo dziewczyny nieraz tu pisaly o cenie nawet 270zl za op, co jest dla mnie jakims nieporozumieniem. Ale tak czy inaczej wolalabym tyle bulic nic chodzic z grzybem.

reklama
Do góry