reklama
Biedroneczka83
Fanka BB :)
Powiem Wam ze te dwie komorki co mi pobrali to chyba jakies zw zlota musza byc... bo przy 8 mnie tak jajcory nie napieprzaly jak teraz przy 2...
Wszystkie fajne kury znoszą złote jajka!!
Kochana nie analizuj już!!! Ciężki dzień za Tobą - odpoczywaj!!! [emoji4][emoji4]
chlopkers
Jezu Kurciu ja dopiero teraz zajarzylam, ze Ty mialas dzisiaj punkcje! Wybacz przeoczenie[emoji173] nie wiem dlaczego bylam pewna, ze masz we wtorek. Trzymam bardzo mocno kciuki za sexik na szkielku!!![emoji173] Kiedy bedziesz wiedziala jak sie zaplodnily? Kciukow nie puszczam [emoji110]Powiem Wam ze te dwie komorki co mi pobrali to chyba jakies zw zlota musza byc... bo przy 8 mnie tak jajcory nie napieprzaly jak teraz przy 2...
misis188
Ja tersz mowie ze wolalam.wymiotować niz miec zgage a wymiotiwalam 7 tygodni.od rana do wieczoraCały czas tak właśnie myślimy o Twoich dwóch komórkach. To muszą być mocarze. [emoji123][emoji123][emoji123]
Dziewczyny, dzisiaj pierwszy raz tuliłam porcelanę. Tylko raz a pozamiatało mnie totalnie. Wystraszyłam się, że to zatrucie ale chyba na szczęście nie.
Współczuję każdej, która ma/miała wymioty na okrągło. Trzymajcie się dziewuszki. [emoji8]
JoannaRak
Transfer przesunięty bo mam 21 pęcherzyków i chyba się lekarz boi żeby nie doszło do hiperki ale on mnie od początku tak nastawial, powiedział że w ten sposób są największe szanse
ja tez tak mialam! lepiej poczekac juz niedlugo sie doczekasz! lepiej nie ryzykowac.
Mam pytanie. Od dluzszego czasu mysle nad tatuazem. Czy sie uda czy nie chcialabym upamietnic jakos to wszystko co my tu wszystkie przechodzimy. Oczywiście tatuażu nie zrobie teraz w czasie procedur. Moze kiedys. Ale juz o nim mysle.
Co dla Was byloby symbolem tego co przechodzicie/przeszlyscie? Hipotetycznie gdybyscie mialy robic tattoo
Co dla Was byloby symbolem tego co przechodzicie/przeszlyscie? Hipotetycznie gdybyscie mialy robic tattoo
JoannaRak
Ooo to masz prawie to samo co jartlko u mnie przez 14 dni , a i ma heparynę której ty nid masz
a kiedy zaczynasz? no ja mam az 3 tygodnie!
A chyba w poniedzialek.Jezu Kurciu ja dopiero teraz zajarzylam, ze Ty mialas dzisiaj punkcje! Wybacz przeoczenie[emoji173] nie wiem dlaczego bylam pewna, ze masz we wtorek. Trzymam bardzo mocno kciuki za sexik na szkielku!!![emoji173] Kiedy bedziesz wiedziala jak sie zaplodnily? Kciukow nie puszczam [emoji110]
JoannaRak
Właśnie dzisiaj wróciłam od Pasikonika
Zlecił szereg badań i zaczynam działać od przyszłego tygodnia
Na ta chwilę mam całą pierwszą procedurę za sobą i 5 transferów w tym jedną z dwoma zarodkami cb
Więc teraz walczę aby nowa procedura przyniosła sukces...
Na pewno przyniesie, ja tez wierze ze on odmieni wszystko! Bo jak on nie pomoze to juz chyba nikt
reklama
Justin87
Też nad tym myślę i jeszcze nic nie wymyśliłam.Mam pytanie. Od dluzszego czasu mysle nad tatuazem. Czy sie uda czy nie chcialabym upamietnic jakos to wszystko co my tu wszystkie przechodzimy. Oczywiście tatuażu nie zrobie teraz w czasie procedur. Moze kiedys. Ale juz o nim mysle.
Podziel się: