reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale mimo wszystko bez transferu nie da rady na ciaze? Może po tym leczeniu strzeliście naturasa?

Wole próbować z transferem, mamy trzy mrozaczki i chce je zabrac do domu. Jutro biore 2. Wydaje mi się, ze jednak transfer daje wieksze szanse, bo nawet u osób bez problemów srednia jest 12 miesięcy starań, żeby się udało. Zawsze moze sie trafić cykl bezowulacyjny lub słabsza komórka a immunosupresja działa przez trzy miesiące, wiec raczej nie liczę na naturalsa, choc wiem ze takie cuda się zdarzają
A wy ile mieliście transferów i kiedy ten następny szczęśliwy?

reklama
Ja u nich zrobię tylko chlamydie i cytologie , w djagnostyce za nas oboje Pani wyliczyla niecale 400 , a u Nich ponad 600 - nosz worka piniedzy to ja nie mam.
Jak ja tam jeszcze cjodzilam, tj.do ciechocinka to musialam zrobic chlamydie, mycoplasme i ueroplasme i byl jakis pakiet i duzo taniej mnie to wynioslo niz w diagnostyce gdzie robilam.wszystkoe badania. Wogole moim zdaniem oni nie maja zlych cen badan

Boseeee , toż to - ja już trup , przy moich 3 litrach dziennie :p
Screenshot_2018-07-20-12-50-55-1.png

Załączniki

• Screenshot_2018-07-20-12-50-55-1.png
    Screenshot_2018-07-20-12-50-55-1.png
    60,2 KB · Wyświetleń: 295
Wole próbować z transferem, mamy trzy mrozaczki i chce je zabrac do domu. Jutro biore 2. Wydaje mi się, ze jednak transfer daje wieksze szanse, bo nawet u osób bez problemów srednia jest 12 miesięcy starań, żeby się udało. Zawsze moze sie trafić cykl bezowulacyjny lub słabsza komórka a immunosupresja działa przez trzy miesiące, wiec raczej nie liczę na naturalsa, choc wiem ze takie cuda się zdarzają
A wy ile mieliście transferów i kiedy ten następny szczęśliwy?
No u nas już 6 było zaliczone , a teraz czekam ba ten 7 może szczęśliwy :D na to @@@ już z niecierpliwością czekam i działamy ,ale chyba nigdy jeszcze tak bardzo nie czekałam tego dnia:-) :) obliczam ze jak dostane @ 30 lipca to tak 14 będę miała transfer

Misis, a co powinni mi spraedzac przed drugim crio w Ciechocinku? Tak pytam na wszelki wypadek zeby sie upomniej jakby co. Czy TSH trzeba powtarzac przed 2 crio jak w lutym mialam ok?
Ja robiłam TSH dwa miesiące temu i teraz kazalumi mi powtórzyć. Mówiła,że TSH musi być na świeżo

reklama
Do góry