reklama
Piękny wynik! ZazdroszczeHej dziewczyny ja byłam na wizycie wszystko przebiega prawidłowo mam 13 na lewym i 8 na prawym endometrium chyba 8, czuję już jak mnie uwierzą ale to nic ważne żeby było dobrze. Punkcji najprawdopodobniej w środę...
I wiecie co? Jakoś z dnia na dzień zmieniam zdanie o swoim doktor na lepsze zrobił się taki bardziej kontaktowy, zaczyna bardziej o mnie myśleć wcześniej był taki zakręcony że myślałam że wokół mnie nie pamięta, zgubił moje dwa badania hehehehe ale dzisiaj się nawet posmialismy no i powiedział że jestem cudowna kobieta! Szok może miał dobry dzieńPrzecież sama wiesz ze nie liczy się ilość ale jakość
Cassiah
Fanka BB :)
Haha Spoko, lepiej zjesc i zwymiotowac niz by mialo sie zmarnowac [emoji57] [emoji1]Najwyżej je zwrócisz w muszli
Sol
Leczymy się u tego samego lekarza. U mnie był za pierwszym razem strzał w 10 więc jestem mu wdzięczna i mam zaufanie. Teraz z crio mamy pod górę ale wierzę, że w końcu się uda.Leczenie się w Gamecie Rzgów u Pawła Radwana byłam u profesora ale u mnie się to wszystko bardzo szybko potoczyło i przed orzekajaca wymieklam i chciałam przełożyć o miesiąc więc profesor się chyba trochę zdenerwował i powiedział że on będzie wtedy na urlopie i przełożył mnie synowi. Po prostu nie byłam psychicznie jeszcze gotowa musiałam się jakoś z tym przegrywać sam wyrok niedrozne Ch jajowody był dla mnie szalenie nieprawdopodobne i mocno to przeżyłam teraz już nie ma odwrotu dzisiaj trzeci zastrzyk
Ja go bardzo lubię ale to fakt, że jest super zakręcony. [emoji85]
Uznał że jesteście łatwym przypadkiem bo była ciaza naturalna i to bez większych starań. Plodni jesteście a problemem jest "tylko" Twoja genetyka. Do nas też tak lekarze podeszli. różnica jest taka że maz ma translokacje. Czy robicie pgs?Dziewczyny ja jak już pisałam dopiero się zaczynam swoja przygodę z in vitro. Czy u Was lekarz też tak luźno podszedł do tematu, odrazu powiedział że wg niego jestem kandydatką do krótkiego protokołu, hormony mam z przed 2 miesięcy, cutologie z lutego, nic nie kazał powatarzać, czy to poprawienie? Mojemu partnerowi nie kazał robić badania nasienia. Czy to normalne? Dodam że u nas problemem jest moja translokacja, w poprzednia ciążę zaszłam przez przypadek, bez starania się wiec uznał, że u niego jest ok, czy co?
Never give up
Gosia A wy próbujecie z kd i nasieniem M, tak?Ja na razie czekam aż uzyskają zarodki z komórkami dawczyni i dopiero wtedy będę wiedziała kiedy transfer. Może to będzie wrzesień. Teraz siedzę na szpilkach i czekam na telefon z kliniki ile mamy zarodków.
Niunia komoreczki będę piękne... a z nich piękne dzieci
reklama
Podziel się: