Dziękuję że chociaż ty odpisałaś raczej nie mam IH nie wiem co to oznacza. Usg było robione kółka setki chyba już razy nikt mi nie mówił o PCOS zastanawia mnie tylko tak wysokie amh w moim wieku. Jeszcze o jedno się zapytam czy to prawda że dwa zarodków można podać tylko po ukończeniu 35 lat ?
reklama
To chyba zależy od kliniki ja w wieku 23 lat mialam podane 2 zarodki bo tak chciałam i przy każdym transferze mnie o to pytali ale tylko raz zdecydowałam się na 2 przy pierwszej próbieDziękuję że chociaż ty odpisałaś raczej nie mam IH nie wiem co to oznacza. Usg było robione kółka setki chyba już razy nikt mi nie mówił o PCOS zastanawia mnie tylko tak wysokie amh w moim wieku. Jeszcze o jedno się zapytam czy to prawda że dwa zarodków można podać tylko po ukończeniu 35 lat ?
misis188
Fanka BB :)
Nie. Ja 30 lat skonczylam bedac w ciazy i mialam 4 transfery z dwoma zarodkamoDziękuję że chociaż ty odpisałaś raczej nie mam IH nie wiem co to oznacza. Usg było robione kółka setki chyba już razy nikt mi nie mówił o PCOS zastanawia mnie tylko tak wysokie amh w moim wieku. Jeszcze o jedno się zapytam czy to prawda że dwa zarodków można podać tylko po ukończeniu 35 lat ?
Biedroneczka83
Hej dziewczyny odebrałam dzisiaj dopiero badania fsh 4.20 amh 7.34 mam 34 lata pomożecie je zinterpretować, czy mam się martwić ŻE to PCOS?
Ja mam amh ponad 20 przy pco
Hmm ja też wolała bym dwa ale w Gamecie mi powiedzieli ze według prawa trzeba mieć ukończone 35 lat. Dziewczyny już tyle przeszłoście. Głupio mi aż czasami zadawać pytania. Jutro się wszystkiego dowiem czy po czterech zastrzyk ach powinno być już widać jakieś jajka?
Ja pamiętam że na mojej pierwszej jajkowej wizycie było już widać że jest ich trochęHmm ja też wolała bym dwa ale w Gamecie mi powiedzieli ze według prawa trzeba mieć ukończone 35 lat. Dziewczyny już tyle przeszłoście. Głupio mi aż czasami zadawać pytania. Jutro się wszystkiego dowiem czy po czterech zastrzyk ach powinno być już widać jakieś jajka?
Biedroneczka83
Hmm ja też wolała bym dwa ale w Gamecie mi powiedzieli ze według prawa trzeba mieć ukończone 35 lat. Dziewczyny już tyle przeszłoście. Głupio mi aż czasami zadawać pytania. Jutro się wszystkiego dowiem czy po czterech zastrzyk ach powinno być już widać jakieś jajka?
Wedle nowej ustawy tak jest, chyba że są wyraźne wskazania do podania dwóch.
Biedroneczka83
@biedroneczka a jaki masz lek i jakie dawki? Ktory masz dzien stymulacji? Bo taka cichociemna tu siedzisz i sie czaisz i dopiero dżoasia pisze ze my rowno idziemy!
Gonal 150
Mój PCO jest porąbane
Napisałam do wujka i czekam na odpowiedz. @Murawa - Murawka co u Ciebie kobietko ?
A nic...starzeję się i stoję na razie...
08.08 wizyta w klinice... Dalej husteczkowo po tym eutyroxie...W tym tygodniu robię wyniki...
Jak wszystko będzie ok to początek października transfer...dłuuuuuuuugo czekać trza
A tak w ogóle to siedzę w krzakach -ale cały czas jestem na bieżąco ;-)
reklama
Agniecha1508
Hymmmm u nich jak im wygodnie. Ja dawno po 35 roku i nie podano 2 - bo ryzyko ciąży mnogiej To chyba zależy od lekarzy.Hmm ja też wolała bym dwa ale w Gamecie mi powiedzieli ze według prawa trzeba mieć ukończone 35 lat. Dziewczyny już tyle przeszłoście. Głupio mi aż czasami zadawać pytania. Jutro się wszystkiego dowiem czy po czterech zastrzyk ach powinno być już widać jakieś jajka?
Podziel się: