kochanka328
Fanka BB :)
P-ciała p/jądrowe i p/cytoplazmatyczne (ANA2) dodatni ALE DLACZEGO TU PISZE ANA 2 DODATNIENo to moim zdaniem jest ujemny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
P-ciała p/jądrowe i p/cytoplazmatyczne (ANA2) dodatni ALE DLACZEGO TU PISZE ANA 2 DODATNIENo to moim zdaniem jest ujemny
Byc moze labolatorium bada z nizsza czuloscia niz wszystkie inne i dlatego nawet te miano 1:100 jest dla nich dodatnieP-ciała p/jądrowe i p/cytoplazmatyczne (ANA2) dodatni ALE DLACZEGO TU PISZE ANA 2 DODATNIE
@chlopkers tz przed poczatkiem stymulacji ? No tak liczyłam, ze 18.07.18 brewki , korekta początkiem sierpnia , a symulację zacznę tz. rozpiska 30.07.18 najwyżej korekta bedzie później lub wcześniej.Tylko zebys zdazyla z korekta przed rozpoczeciem procedury
@dżoasia napisalam , napisalam - czekanie na odp bo trochu się u mnie pochrzaniło. Łudze się , ze wujek do 30.07.2018 odpisze.Agniecha, napisz maila do wuja z proba o recepte. Wysle bez najmniejszego problemu na wieksza ilosc.
Kochana, robilam permanentny 3.5 roku temu, a ostatni tatuaz 1.5 roku temu, za kazdym razem osoba wykonujaca uprzedzala, zeby min dwa tyg przed zabiegiem nie brac zadnych lekow. Wg mnie hormony w takich dawkach jak do stymulacji moga miec duzy wplyw na proces gojenia tatuazu. Ale porozmawiaj z kosmetyczka, bo moge sie mylic. Chodzi o to, zeby Ci np nie wywalilo pigmentu itp bo kolejnej korekty w trakcie procedury juz sobie nie ogarniesz [emoji4] natomiast inna sprawa to, ze teoretycznie kazda taka ingerencja w ciaglosc naskorka, to potencjalne ryzyko wzw. Bylas szczepiona? Wiem ze to teraz rzadkosc, w salonach dbaja o higiene itd, ale zawsze istnieje jakies ryzyko. Ale sama jestem wytatuowana i oczywiscie jestem wielka fanka takiego zdobienia ciala, zeby nie bylo [emoji4]@chlopkers tz przed poczatkiem stymulacji ? No tak liczyłam, ze 18.07.18 brewki , korekta początkiem sierpnia , a symulację zacznę tz. rozpiska 30.07.18 najwyżej korekta bedzie później lub wcześniej.
@misis188 kochana spokojnie ja z tych -co ich drzwiami wywalaja , a ja oknem lub kominem wleze.Ja kochana niestety nic dla Ciebie nie bede miec przepraszam
@chlopkers , byłam szczepiona na wzw , czytalam w rozpisce z kliniki , ze nie można żadnych zabiegów kosmetycznych , tatuaży itd minimum 15 dni przed transferem - więc zdążę ihaihaihaihaaa.Kochana, robilam permanentny 3.5 roku temu, a ostatni tatuaz 1.5 roku temu, za kazdym razem osoba wykonujaca uprzedzala, zeby min dwa tyg przed zabiegiem nie brac zadnych lekow. Wg mnie hormony w takich dawkach jak do stymulacji moga miec duzy wplyw na proces gojenia tatuazu. Ale porozmawiaj z kosmetyczka, bo moge sie mylic. Chodzi o to, zeby Ci np nie wywalilo pigmentu itp bo kolejnej korekty w trakcie procedury juz sobie nie ogarniesz [emoji4] natomiast inna sprawa to, ze teoretycznie kazda taka ingerencja w ciaglosc naskorka, to potencjalne ryzyko wzw. Bylas szczepiona? Wiem ze to teraz rzadkosc, w salonach dbaja o higiene itd, ale zawsze istnieje jakies ryzyko. Ale sama jestem wytatuowana i oczywiscie jestem wielka fanka takiego zdobienia ciala, zeby nie bylo [emoji4]
A no to luzik. To milego tatuowania [emoji4] jaka metoda bedziesz robic?@chlopkers , byłam szczepiona na wzw , czytalam w rozpisce z kliniki , ze nie można żadnych zabiegów kosmetycznych , tatuaży itd minimum 15 dni przed transferem - więc zdążę ihaihaihaihaaa.