RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
No to nie ma po co sie wogole za to zabierac bo po co
No i właśnie o to chodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to nie ma po co sie wogole za to zabierac bo po co
moim zdaniem takCzy mogę zazyc panadol na ból głowy w 1 trymestrze ?
Moja gin mi w 9tc powiedziala, ze nie ma przeciwwskazan. Wiaodmo rozsadnie, bez szalenstw jakichs, ale jak najbardziej. Ciaza nie jest przeciwwskazaniem. Chyba, ze plamisz, albo nasz inne tego typu problemy.Wez mnie nie strasz [emoji32] [emoji32] [emoji32] Nie jestem jakas nimfomanka ani libido tez mi nie wzroslo w ciazy ale nie czuje sie zdrowo jak nie dostaje sexu regularnie... Wydaje mi sie ze sex rozladowuje napiecie i moze byc tylko korzystny... Nie sam fakt aktu ale tej bliskosci...
A teraz jeszcze w lato jak jest cieplo moj nosi takie fajne koszulki przy ciele albo jak wychodzi z morza taki pieknie zbudowany, ociekajacy testosteronen, a inne samice slinia sie do niego to mam ochote wziac go i miec tylko dla siebie jak jakas predatorka [emoji16]
Paracetamol jest ok.Czy mogę zazyc panadol na ból głowy w 1 trymestrze ?
No właśnie teraz biorę 75. Czy jeśli zmniejsze dawkę o połowę tsh nie skoczy mi znowu do góry? Tak źle się czuję prawie całą ciąże. Myślałam że po prostu źle ja znoszę. A tu widzę, że wszystko efekt leków (bezsenność, uczucie że coś w gardle utknelo, klucie w okolicach klatki piersiowej, ciągle zmęczenie, okropne mdłości i wymioty). Dziwilam się, że 14 tydz. ciąży a mi nic nie przechodzi.. Teraz już wiem czemu.Przy 0.98 nie ma koniecznosci brac az 75mg, wg mnie to zdecydowanie za dużo. Ja mam zalecenie badac tsh co kwartał i w zaleznosci od wyniku sama zmieniam dawkę wg rozpiski od mojej pani doktor. Jak tsh jest ponizej 2 to mam brać 25mg ale moj najwyzszy wynik to 3.8
Jak ci wczesniej skakalo powyzej 4 to bralabym 37.5 lub max 50mg, ale nie az 75mg bo to za duza dawka i nawet twój organizm się buntuje
Przypomnij mi jaka teraz bralas dawkę?
Skonsultuj to z lekarzem nie odstawiam nic na własną rękę I nie zmieniaj.No właśnie teraz biorę 75. Czy jeśli zmniejsze dawkę o połowę tsh nie skoczy mi znowu do góry? Tak źle się czuję prawie całą ciąże. Myślałam że po prostu źle ja znoszę. A tu widzę, że wszystko efekt leków (bezsenność, uczucie że coś w gardle utknelo, klucie w okolicach klatki piersiowej, ciągle zmęczenie, okropne mdłości i wymioty). Dziwilam się, że 14 tydz. ciąży a mi nic nie przechodzi.. Teraz już wiem czemu.
Ja przy 0.85 biore 75mg i nie zmieniam dawki jesli tsh by spadalo do ponizej 0.3 i tarczyca wpadala w nadczynnosc to wtedy dawke trzeba zmniejszac. A tak dawka 75mg jest dawka podtrzymujaca nie mozna sobie tak skakac dawkami bo tak samo bedzie skakac tsh a chodzi o jego ustabilizowanie na jednym zblizonym poziomiePrzy 0.98 nie ma koniecznosci brac az 75mg, wg mnie to zdecydowanie za dużo. Ja mam zalecenie badac tsh co kwartał i w zaleznosci od wyniku sama zmieniam dawkę wg rozpiski od mojej pani doktor. Jak tsh jest ponizej 2 to mam brać 25mg ale moj najwyzszy wynik to 3.8
Jak ci wczesniej skakalo powyzej 4 to bralabym 37.5 lub max 50mg, ale nie az 75mg bo to za duza dawka i nawet twój organizm się buntuje
Przypomnij mi jaka teraz bralas dawkę?
Jak my mamy nie miec przyjemnisci to nie ma co. A emkom trudno renia raczkowska zostajeNo i właśnie o to chodzi
Sama bedac w ciazy nie mozesz zmniejszyc dawki bo teraz bierzesz eutyrox dla siebie i dla dzieckaNo właśnie teraz biorę 75. Czy jeśli zmniejsze dawkę o połowę tsh nie skoczy mi znowu do góry? Tak źle się czuję prawie całą ciąże. Myślałam że po prostu źle ja znoszę. A tu widzę, że wszystko efekt leków (bezsenność, uczucie że coś w gardle utknelo, klucie w okolicach klatki piersiowej, ciągle zmęczenie, okropne mdłości i wymioty). Dziwilam się, że 14 tydz. ciąży a mi nic nie przechodzi.. Teraz już wiem czemu.