Moj cale zycie trenowal pilke, potem MMA ale 4 lata temu zlamali mu kolano na treningu i od tamtej pory zasiadl w biurze i kaloryfer sie troche skrylHaha no tak slaba metafora, kto ich nie lubi [emoji23] Ci co niby nie lubia to po prostu sie nie przyznaja [emoji48]
Wazne ze pracuje [emoji527] [emoji16] Moj tez nie jest jakims Leonidasem, juz ma prawie 30stke ale regularnie trenuje boks wiec calkiem spoko wyglada mimo tego ze uwielbia jesc Ale nie jest jakims takim typowym karczkiem tylko ladnie, naturalnie zbudowanym normalnym facetem
reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Dziewczyny czy to możliwe, że tak kijowo czuje się po euthyroxie 75? Bo wczoraj zrobiłam pewne odkrycie. Biorę go od stycznia i co jakiś czas miałam zwiększana dawkę. W momencie kiedy zaczęłam brać 75mg zaczęły się moje mdłości i wymioty. Wczoraj zrobiłam dzień przerwy i zupełnie inaczej funkcjonowała. Dziś już wzięłam to podobno na dworze było słychać jak wymiotowalam... Czy to przypadek czy coś może w tym być? Tsh ładnie mi spadło to może mogłabym brać po pol tabletki..?
Ja nie czuję żadnej różnicy po braniu euthyroxu :-) ale wiadomo, że każdy lek ma jakieś skutki uboczne i może warto pogadać o tym z lekarzem
RedHotChiliPepper28
Uff. Cale szczescie ze moj od dawna nie jest juz pieknie zbudowany to przynajmniej kusil nie bedzie
To co ja mam powiedzieć? Mój przez braki w łóżku zaczął biegać, dbać o siebie i postanowił być fit tata, żeby potem dawać Małej dobry przykład Już nawet nike oglądał w najmniejszych rozmiarach heh
Cassiah
O matko wieeeem, kontuzja kolana jest straszna... Dlugo sie dochodzi do siebie a praktycznie w 100 proc nigdy juz nie bedzie tak samo... Moj tez mial zlamane rok temu i juz 2 operacje przeszedl wiec treningi juz tez nie takie same jak kiedy. I momentalnie brzuszek mu sie powiekszyl... Ja nie wiem co ci faceci maja z tymi bębnamiMoj cale zycie trenowal pilke, potem MMA ale 4 lata temu zlamali mu kolano na treningu i od tamtej pory zasiadl w biurze i kaloryfer sie troche skryl
Justin87
A my będziemy miały niedługo z naszymi bębenkami? To dopiero będzie magia. [emoji23]O matko wieeeem, kontuzja kolana jest straszna... Dlugo sie dochodzi do siebie a praktycznie w 100 proc nigdy juz nie bedzie tak samo... Moj tez mial zlamane rok temu i juz 2 operacje przeszedl wiec treningi juz tez nie takie same jak kiedy. I momentalnie brzuszek mu sie powiekszyl... Ja nie wiem co ci faceci maja z tymi bębnami
Miałam 4,35 czy jakoś tak i przepisał mi wtedy 75 mg. A tydzień temu jak badalam miałam 0,98. Teraz poczytałem komentarze na necie. Wszystkie moje dolegliwości są po nim..i co teraz robić?A jakie masz tsh? Ja powinnam w tym tygodniu dostac rozpiske jak dawkowac euthyrox w zależności od tsh. Zostawiłam u teściów ostatnio...
gosia321
No to nie ma po co sie wogole za to zabierac bo po coMoja lekarka stwierdziła, że sex tak ale bez mojego orgazmu, bo to skurcze macicy więc co to za przyjemność haha
Never give up
Yuuupi!!!!!Babyyyy!!! 1dc uff!!
gosia321
Teraz juz u nas w Olsztynie sa transfery. Powiem tak z mojej grupy dziewczyn z ktorymi sie trzymamy te ktore nie mialy wiekszych problemow byly szybko w ciazy po1 ivf. A te u ktorych jakies problemy wyszly w badaniach zmienily klinike bo Artemida nic nie robila. Lekarz to nie wszystko najwazniejsze jest labolatorium i dodatkowe procedury jakie moze zaproponowac klinika. Pamietaj ze dla lekarza jestes zrodlem dochodu niestety i w Art liczy sie to ile razy namowia cie do podejscia a nie jak szybko sie udaRozumiem. Wiem że dziwny mają tam układ bo wszystko niby robią u siebie a na transfer itd wysyłają do państwowego szpitala więc wcale się nie dziwię że można się poczuć jak zło konieczne. Powiem szczerze nie chce zmieniać lekarza bo kogo się nie zapytam to ma dobre opinię. Ale zastanawiam się nad genetyka bo in vitro to jednak ostatnia deska ratunku.
reklama
ilmenau
Miałam 4,35 czy jakoś tak i przepisał mi wtedy 75 mg. A tydzień temu jak badalam miałam 0,98. Teraz poczytałem komentarze na necie. Wszystkie moje dolegliwości są po nim..i co teraz robić?
Przy 0.98 nie ma koniecznosci brac az 75mg, wg mnie to zdecydowanie za dużo. Ja mam zalecenie badac tsh co kwartał i w zaleznosci od wyniku sama zmieniam dawkę wg rozpiski od mojej pani doktor. Jak tsh jest ponizej 2 to mam brać 25mg ale moj najwyzszy wynik to 3.8
Jak ci wczesniej skakalo powyzej 4 to bralabym 37.5 lub max 50mg, ale nie az 75mg bo to za duza dawka i nawet twój organizm się buntuje
Przypomnij mi jaka teraz bralas dawkę?
Podziel się: