reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sony na pytania oczywiście odpowiada. nie jest szarmancki ani wylewny ale jak pytasz to odpowie.robi swoje.
w tych 13900 masz trzy pełne procedury z bezpłatnymi wizytami z usg, i badanie bety.niestety criotransfer jest dodatkowo płatny

Ostatnia edycja:
reklama
Czyli że criotransfer się nie wlicza do prób. Np. jakby teraz się nie udało to czy masz jeszcze te pełne dwie próby?? Za mrożenie zarodków płaciłaś czy jest to w tym pakiecie??
Przepraszam że tak pytam, ale chciałabym wiedzieć jak najwięcej przed wizytą, gdyż chcę od razu o ivf pogadać.

Ostatnia edycja:
Lawendowy śnie

już podaje namiary na klinikę Kinderwunsch Gemeinschaftspraxis Dr. med. Georg Doehmen und Dr. med. Thomas Schalk, Frauenaerzte Ceny są rożne od 3000 do 6000 Eu Ja za jedno podejście ok 3000 Euro płaciłam. To zależy od leków, badan i zamrożeniu pingwinków. Jak będziesz coś potrzebowała, popytam i dośle info...

Jutro o 9:30 jestem na stole :-)

Gratuluje bobasków, jajeczek i dzielących się komóreczek

Benle, dziękuję Ci bardzo za namiary. Na razie robię rekonesans na wypadek, gdyby...
Ogólnie zaczynam się denerwować, stresować i wpadać w panikę.
Wolałabym nie szukać innej kliniki, bo bardzo, bardzo chciałabym, aby udało się teraz w poniedziałek.
Ale wolę mieć awaryjny plan działania. Chociaż, jak mówi mój mąż, jedno zmartwienie na raz.

benle ja też zaciskam kciuki:-).

sony mrożenie oddzielnie płatne. na sczęście tym razem miałam co mrozic:-). jeśli jeszcze nie miałaś inv to na pewno z Tobą rozmowa będzie wyglądała zupełnie inaczej niż ze mną. ja wcześnie już miałam dwa razy pełne cykle i crio w innych klinikach wiec o przebieg procedury nie pytałam. badania tez miałam wszystkie swiezutkie i tylko miałam teraz robione amh. jeśli chodzi o ceny to więcej powiedzą ci panie na recepcji bo doktor twierdzi że się tym nie zajmuje wiec możesz popytać jak będziesz czekac na wizytę albo poczytaj na stronie gyn.

Ostatnia edycja:
No to dziewczyny życzę wam samych dodatnich testów i wysokiego BetaHCG.

Hola a Tobie bardzo dziękuję za informację, widzę właśnie że już sporo klinik przeszłaś. Czy któś ci dał odpowiedz, dlaczego sie nie udało, czy jak zwykle bez odpowiedzi??
U mnie to własnie słyszałam, że niby wszystko ok , a moje wyniki i męża nie wskazują jednoznacznie na jakiś wielki problem, a jednak dziecka nie ma.

Benle, dziękuję Ci bardzo za namiary. Na razie robię rekonesans na wypadek, gdyby...
Ogólnie zaczynam się denerwować, stresować i wpadać w panikę.
Wolałabym nie szukać innej kliniki, bo bardzo, bardzo chciałabym, aby udało się teraz w poniedziałek.
Ale wolę mieć awaryjny plan działania. Chociaż, jak mówi mój mąż, jedno zmartwienie na raz.

Rozumiem , w razie czego pisz...:-)

tule

sony no niestety nikt nie potrafi powiedzieć dlaczego nie wychodzi. mam nadzieję że tym razem w końcu się uda:-). to moja trzecia klinika a do trzech razy sztuka:-). a tak poza tym to tu na forum mozesz pytac o wszystko i jesli któraś z dziewczyn coś wie to odpowie. po to tu jestesmy zeby sobie pomagać i wspierać się w tych ciężkich chwilach a dziewczyny tu naprawdę są super. zyczę ci powodzenia w staraniach. trzeba wierzyć że bedzie dobrze:tak:.

Dzieki dziewczyny. Zgodnie za zaleceniami z forum zafundowalam sobie 2 h drzemke. Zastanawialam sie czy nie zafundowac sobie chorobowego do konca tygodnia, ale jednak postanowilam normalnie chodzic do pracy. Ty tylko 3 dni a w weekend poleniu****e.Mam nadzieje, ze jakos zleci te 2 tygodnie.

Hola- trzymam kciuki za crio jutro!!!

reklama
Do góry