reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Trzcinka trzymam kciuki, niech maleństwo zostanie z Tobą do konca:tak: Mam nadzieję, że uda się jeszcze coś zamrozic;-) Dbaj o siebie i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

reklama
Witajcie dziewczyny, czy można się przyłączyć??
Od razu mam pytanie, czy są tu dziewczyny które podeszły lub podchądzą do in vitro w klinice Gynocentrum w Katowicach lub zakwalifikowały się do programu dofinansowania przez fundację Cud In vitro ?? Pytam bo sama jestem zapisana na pierwszą wizytę i chciałabym do tego programu przystąpić.

Ja jestem po biopsji. trochę boli ale nic to, dam radę. jutro ważny dzień i mam tylko nadzieje że wszystko będzie ok.

sony ja się lecze w gyncentrum ale z żadnego dofinansowania nie korzystałam. jestem w programie 2+1.
do jakiego doktora się umówiłaś?

Trzcinka zobaczysz będzie dobrze. Tylko teraz odpoczywaj i dużo leż. Zero stresu i zdrowe odżywianie. Ja dzisiaj w sklepie upolowałam kalafiorka i brokułka. Będzie na parze.

Ja jestem po biopsji. trochę boli ale nic to, dam radę. jutro ważny dzień i mam tylko nadzieje że wszystko będzie ok.

sony ja się lecze w gyncentrum ale z żadnego dofinansowania nie korzystałam. jestem w programie 2+1.
do jakiego doktora się umówiłaś?
Umówiłam się do dr Mercika. Mam już wszystkie badania zrobione i jestem po 5 inseminacjach i jednej ciąży biochemicznej, wcześniej leczyłam się prawie 2 lata w Provicie.

Ostatnia edycja:
A czy wymaga badania kariotypów przed in vitro?? i jaki u ciebie był koszt leków. Ja ide do niego w piatek rano. Piszesz, że jest małomówny, ale czy odpowiada na pytania??
To jaki to program 2+1 skoro miałaś raz IVF a teraz crio?? Myślałam, że całe pełne 3 próby masz??
Mnie w Provicie mówili że koszt IVF to ok. 10 tys. i jak się nie uda a będę miała zamrożone zarodki to koszt ich podania to już tylko 1 tys.

Ostatnia edycja:
reklama
nie wiem czy wymaga kariotypów. ja miałam je zrobione dawno temu bo 12 lat temu. mam crio bo jestem po pierwszej stymulacji w ramach progarmu. pierwszy transfer się nie udał i jutro mam crio z tego co mi zostało. crio kosztuje 1000zł. za program płaci się jednorazowo 13900, leki oddzielnie. mnie leki wyniosły około 3000zł.

Do góry