reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki :-) ciechocinek. Który lekarz?
Gret ... czy Mer...czy może ktoś inny?
Długo się czeka na pierwsza wizyte?
Honoruja badania niewykonywane u nich?
Jaki mają stosunek do zaleceń pasnika odnośnie heparyna?
Wystawiaja L4 po punkcji/transferze?
Dzieki
Z l4 nie ma żadnego problemu. Oni sami maja immunologa wiec stosuja sie do zalecen a heparyne daja kazdemu. Badania mozesz miec swoje. Ja leczylam sie u dr G. A jak coś to jeszcze dr M i P-A z tym.ze ta ostatnia nie robi zabiegow i chyba nie jest tak czesto w klinice bo przyjmuje jeszcze w Bielsku

reklama
Hej Dziewczyny, trochę się opuściłam w czytaniu forum ale najważniejsze informacje i dobre wieści wyhaczyłam. Nie wiem czy to ciążowe mdłości czy jest mi najzwyczajniej w świecie niedobrze, bo przesadziłam z jedzeniem ale wydaje mi się, że jem normalnie. Uff. Normalnie jakby ktoś mnie skopał po żołądku i każdy zapach wywołuje uczucie, że jest mi niedobrze. Coś strasznego. Jeśli to ciążowe, to się cieszę. Gorzej jak to zatrucie. :/ do tego ciągle jest mi słabo. W piątek jadę na wizytę do kliniki, żeby zobaczyć serduszka i zaczynam panikować czy wszystko jest ok.

@dżoasia
Dziewczyny a jak właśnie jest z badaniami.
Czy np badania amh fsh lh sprzed roku uznają czy lepiej zrobic znowu?
Wirusologia I wymaz to są na pewno ważne 6 miesięcy.
I który moment cyklu wybrac żeby potem jak naszybciej zacząć stymulację?
Ja bym szla w polowie cyklu. Nie chce Cie wprowadzic w blad ale nie wiem czy te inne badania nie sa wazne rok. Ja robilam badania zawsze w diagnostyce ale kiedys mnie cos przypililo i musialam robic u nich i Ci powiem ze ceny maja dobre

Mi to uznał i wpisał w kartotekę, ale potem pytałam, czy powtarzać, bo to przecież sprzed roku, więc kazał powtórzyć. I chyba dobrze, bo wynik wyszedł caaaałkiem inny, o wiele mniejszy (z 5,26 sadło na 3,64)
Zaraz ci podeślę taką karteczkę z badaniami które u nich są potrzebne i ile mają ważności. Nie patrz na to co odfajkowane, bo to moje bazgroły ;)
Tylko z tymi badaniami u nich to jest tez tak, a przynajmniej tak bylo w moim przypadku, ze dopiero jak szlam sie unawiac na punkcje to pielegniarki sprawdzaly czy wszystko mam. U nich lepiej za wczasu zajsc po wykaz badan potrzebnych

reklama
Do góry