reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

haha i ktoś tu mówił ostatnio, że trzeba się słuchać lekarzy :p hmmm... no nie pomyślałam o tym, ale jak będę mieć wlew np 7dc a przypuśćmy punkcję ok 12dc to mi wypadnie transfer 15dc - nie za często? doopa mi urośnie :p
Mozna to skonsultowac z docentem ale ja bym chyba tak zrobila.widzisz tez mialam miec pierwszy 2 tygodnie przed transferem a mialam tydzien przed a nastepny 6 dni pozniej

reklama
No mi od 2 tygodni waga praktycznie stoi w miejscu. Ale tyle co przytyłam przy stymulacjach to już z obecną waga rodzic powinnam :hmm:
Ja jak już moje mdlosci byly mniej dokuczliwe tzn dalej zygalam całymi dnami ale mialam sile zejść po schodach bo zaczybalam wiecej jesc to moja waga pokazywała 7 kg mniej a przypuszczam ze moglo byc ok 10kg mniej

@misis188 tez mam ta komode. :) ale brzuszek piekny!

@dżoasia my mamy w pracy kryzys bo roboty od groma a pracownikow nie ma. Wiec ja i maz juz swirujemy bo przeciez nie zmusi sie ludzi do pracy. Masakra jest na rynku.
I w takim to czasie mi wypada ta stymulacja i wszystko ze po prostu masakra. Same stresy.
Ciekawe czy stres nie powybijal M wszystkich plemnikow...
Jest mysle fajna ale jak zaczelam ukladac rzeczy Hubcia to nie wiem czy nie lepsza bylaby z pulkami a nie szufladami-zobaczymy jak sie sprawdzi. Kochana a w jakiej branzy dzialacie? Bo ja nie wiem czy szwagierka nie bedzie pracy szukac

Jak u was jest z kawo po transferze? Mi kazano tylko pic jedno dziennie a ja pilam 3-4 dziennie wiec teraz musze te 3 zastapic INkO:sorry2:
Ja pilam 1-2 dziennie, ale takie parzone siekiery. Od dnia tramsferu nie pije w ogole. Mam obawy przed skurczami. Obiecalam sobie, ze jesli bedzie ok, to wroce do jednej slabej dziennie w drugim trymestrze [emoji4]

Dlatego my na stymulacje bierzemy urlop :D bedziemy dopieszczac jajka i zolnierzyki:p zeby mnie tylko malpa nie wykiwala jak w tamtym miesiacu bo sie bede gniewac!!
No niestety my nie mozemy. Firma sie sama nie poprowadzi a teraz jest masakryczny czas. Zima byl wzgledny spokoj to nie, nie moglo sie wtedy udac...

reklama
Jest mysle fajna ale jak zaczelam ukladac rzeczy Hubcia to nie wiem czy nie lepsza bylaby z pulkami a nie szufladami-zobaczymy jak sie sprawdzi. Kochana a w jakiej branzy dzialacie? Bo ja nie wiem czy szwagierka nie bedzie pracy szukac
Budownictwo. I to dosc specjalistyczne bo lekkie konstrukcje balkonow...
Takze teraz mamy kryzys wsrod monterow. Nie wiem gdzie sie podziali wszyscy budowlancy bo na rynku pracy czy w urzedach nikogo nie ma.
A tak to bedziemy szukac jak mi sie uda zajsc kogos na moje miejsce czyli z wyksztalceniem technicznym ale do biura. Czyli Inzynier Biurwa ;)

Do góry