reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ale przeciez 3 Ci beda potrzebne no chyba ze masz,inaczej dawkowac.ja miałam miec 2 tygodnie przed transferem (wyszlo tydzien przed) drugi w dniu transferu (byl dzień przed bo w dniu transferu mialam atosiban) a trzeci mialam miec 4 tygodnie po transferze
No ale ja właśnie pierwszy miałam w klinice :) A w domu mam trzy.

reklama
No dobra ake ja bym go traktowala chyba gratisowo i bym sobie zapodala kolejny kolo 7dc
haha i ktoś tu mówił ostatnio, że trzeba się słuchać lekarzy :p hmmm... no nie pomyślałam o tym, ale jak będę mieć wlew np 7dc a przypuśćmy punkcję ok 12dc to mi wypadnie transfer 15dc - nie za często? doopa mi urośnie :p

Bidoku:/ mdlosci mimo iz dobry objaw ciazy na prawde daja popalic ale jest jeden plus:) dzieki zyganku moge mowic ze na dzien dzisiejszy mam tak 11-12 kg wiecej a nie 19:) choc w karcie ciazy jest zla waga wyjsciowa ale ja tak mowie od tej sprzed ciąży:)
No mi od 2 tygodni waga praktycznie stoi w miejscu. Ale tyle co przytyłam przy stymulacjach to już z obecną waga rodzic powinnam :hmm:

@misis188 tez mam ta komode. :) ale brzuszek piekny!

@dżoasia my mamy w pracy kryzys bo roboty od groma a pracownikow nie ma. Wiec ja i maz juz swirujemy bo przeciez nie zmusi sie ludzi do pracy. Masakra jest na rynku.
I w takim to czasie mi wypada ta stymulacja i wszystko ze po prostu masakra. Same stresy.
Ciekawe czy stres nie powybijal M wszystkich plemnikow...

Jak u was jest z kawo po transferze? Mi kazano tylko pic jedno dziennie a ja pilam 3-4 dziennie wiec teraz musze te 3 zastapic INkO:sorry2:

@misis188 tez mam ta komode. :) ale brzuszek piekny!

@dżoasia my mamy w pracy kryzys bo roboty od groma a pracownikow nie ma. Wiec ja i maz juz swirujemy bo przeciez nie zmusi sie ludzi do pracy. Masakra jest na rynku.
I w takim to czasie mi wypada ta stymulacja i wszystko ze po prostu masakra. Same stresy.
Ciekawe czy stres nie powybijal M wszystkich plemnikow...
Dlatego my na stymulacje bierzemy urlop :D bedziemy dopieszczac jajka i zolnierzyki:p zeby mnie tylko malpa nie wykiwala jak w tamtym miesiacu bo sie bede gniewac!!

reklama
Do góry