reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ale przeciez 3 Ci beda potrzebne no chyba ze masz,inaczej dawkowac.ja miałam miec 2 tygodnie przed transferem (wyszlo tydzien przed) drugi w dniu transferu (byl dzień przed bo w dniu transferu mialam atosiban) a trzeci mialam miec 4 tygodnie po transferze
No ale ja właśnie pierwszy miałam w klinice :) A w domu mam trzy.

reklama
No dobra ake ja bym go traktowala chyba gratisowo i bym sobie zapodala kolejny kolo 7dc
haha i ktoś tu mówił ostatnio, że trzeba się słuchać lekarzy :p hmmm... no nie pomyślałam o tym, ale jak będę mieć wlew np 7dc a przypuśćmy punkcję ok 12dc to mi wypadnie transfer 15dc - nie za często? doopa mi urośnie :p

Bidoku:/ mdlosci mimo iz dobry objaw ciazy na prawde daja popalic ale jest jeden plus:) dzieki zyganku moge mowic ze na dzien dzisiejszy mam tak 11-12 kg wiecej a nie 19:) choc w karcie ciazy jest zla waga wyjsciowa ale ja tak mowie od tej sprzed ciąży:)
No mi od 2 tygodni waga praktycznie stoi w miejscu. Ale tyle co przytyłam przy stymulacjach to już z obecną waga rodzic powinnam :hmm:

@misis188 tez mam ta komode. :) ale brzuszek piekny!

@dżoasia my mamy w pracy kryzys bo roboty od groma a pracownikow nie ma. Wiec ja i maz juz swirujemy bo przeciez nie zmusi sie ludzi do pracy. Masakra jest na rynku.
I w takim to czasie mi wypada ta stymulacja i wszystko ze po prostu masakra. Same stresy.
Ciekawe czy stres nie powybijal M wszystkich plemnikow...

Jak u was jest z kawo po transferze? Mi kazano tylko pic jedno dziennie a ja pilam 3-4 dziennie wiec teraz musze te 3 zastapic INkO:sorry2:

@misis188 tez mam ta komode. :) ale brzuszek piekny!

@dżoasia my mamy w pracy kryzys bo roboty od groma a pracownikow nie ma. Wiec ja i maz juz swirujemy bo przeciez nie zmusi sie ludzi do pracy. Masakra jest na rynku.
I w takim to czasie mi wypada ta stymulacja i wszystko ze po prostu masakra. Same stresy.
Ciekawe czy stres nie powybijal M wszystkich plemnikow...
Dlatego my na stymulacje bierzemy urlop :D bedziemy dopieszczac jajka i zolnierzyki:p zeby mnie tylko malpa nie wykiwala jak w tamtym miesiacu bo sie bede gniewac!!

reklama
Do góry