reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
:*
O, widze ze jesteś w ciąży!! Gratulacje :) udał sie transfer czy naturals?

:*
Dzisiaj powtarzałam badani CBA, IMK, ana, aktywność nk. Zobaczymy jak wygładź u mnie immuno po kilku miesiącach.. myśle o wlewach z immunoglobulin..

Tak tak, miałam histero w novum.
Drugi transfer zaskoczyl [emoji4] u nas naturalsy teoretycznie sa niemozliwe [emoji6] choc jak sie patrzy na to forum, to chyba nie ma rzeczy niemozliwych [emoji16]

Możesz zrobić w synevo subpopulacje limfocytów i tam są też nk, ale to kosztuje cos ok 360zł
Asiu, wlasnie widze ze Diagnostyka tez prowadzi to badanie 3461
Komórki NK
tylko ceny brak. Dodatkowo maja w katalogu cos takiego 3248
Profil limfocytarny podstawowy (T, B, NK, T pom., T supr.).

Mhm, to cos takiego?

Oczywiscie ze zobaczysz o czym Ty w ogole myslisz! [emoji35] [emoji12] Jezu niektore dziewczyny maja zle wyniki badan, jakies zapadniete pecherzyki, od samego poczatku ciaze wiszaca na wlosku i jednak wierza ze sie uda a Ty masz wszystko idealnie o wymyslasz co raz to nowe glupoty :D Jestes w normalnej zdrowej ciazy i uswiadom to sobie w koncu bo na prawde postaram sie do tej Polski nawet przyjechac lanie Ci spuscic! :)
Hehe ale ja nic zlego nie mowie [emoji12] Powiedzialam tylko ze juz bardzo chcialabym uslyszec serduszko [emoji4] ale to chyba jak kazda z nas na obecnym etapie [emoji4] a jesli tylko chcesz przyjechac, zapraszam [emoji4] mamy mega pyszne lody w Skawinie [emoji16][emoji16][emoji3]

Kalno ja miałam marcu dr Doniec w Novum osobiście polecam w moim przypadku wyciął polipa i skończyły się moje problemy z grzybicą i no 2 miesiące po zaskoczyło naturalnie.
Ja raczej naturalnie nie zaskoczę . Chyba ze po mezoterapii mi coś się poprawi .Byłam w invikcie w Bydgoszczy ale wyglada ze maja tylko konsultacje i żadnych zabiegów bo jeśli się okaże ze to co tam mam nie „ pójdzie „ razem z miesiączka to będę mieć zabieg ale w innym szpitalu.

Hehe fobre starsza Pani :D :D
Wez nie przesadzaj to co my zrobimy jak bedziemy mialy 60 lat ;)
A to tak bardziej na zarty, w pracy sie tak czesto smiejemy, bo mam teraz sama mlodziez [emoji16] normalnie dziewczatka tuz po technikum nam nawet zatrudniaja [emoji3] totez ja z moim wiekiem 33 jestem starsza pani dla nich [emoji6]

Ja miałam z polipektomią. Krótkie znieczulenie, bez intubacji, potem lekkie skurcze jak przy miesiączce ale dali przeciwbólowy w kroplówce i na drugi dzień poszłam do domu (leżałam w szpitalu normalnym i tak tam trzymają... zresztą na tym samym łóżku co leżę teraz :p). Nie bój się to nic strasznego :)
Dzięki. Mam jednak najdzieje ze nie będzie ona konieczna

reklama
Do góry