reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurcze dziewczyny, moja beta znowu zwolnila.
16dpt, pomiar z godz. 16, beta 4204
18dpt, pomiar z godz. 8, beta 6396.
Cholera, a juz uwierzylam ze tym razem bedzie ok i zaczelam sie cieszyc ta ciaza [emoji53]
Kasiu, juz pisalam to Koliberkowi ze beta po osiagnieciu wartosci 1200 nie podwaja sie co 2 dni wiecej tylko co 3-4. Ona teraz bedzie Ci coraz wolniej rosla dlatego juz jej nie testuj skoro Ci lekarz nie kaze :) Z reszta jak pojdziesz na wizyte to zobaczysz ze jego juz te pozniejsze bety nawet nie zainteresuja :) Wklejam ponownie tabelke:
Screenshot_20180703-135634.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180703-135634.jpg
    Screenshot_20180703-135634.jpg
    57,6 KB · Wyświetleń: 405
Kurcze dziewczyny, moja beta znowu zwolnila.
16dpt, pomiar z godz. 16, beta 4204
18dpt, pomiar z godz. 8, beta 6396.
Cholera, a juz uwierzylam ze tym razem bedzie ok i zaczelam sie cieszyc ta ciaza [emoji53]
A ja Cię zaraz kopnę w tyłek :)
Beta rośnie, to nawet nie 48 godzin minęlo, to raz, a dwa, po 4 tys zaczyna zwalniać kochana, to i tak piękny przyrost! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz!

A ja Cię zaraz kopnę w tyłek :)
Beta rośnie, to nawet nie 48 godzin minęlo, to raz, a dwa, po 4 tys zaczyna zwalniać kochana, to i tak piękny przyrost! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz!
Surykatko, wiem co masz na mysli, ale mi sie wydaje, ze beta zwalnia dopiero po 6tys. Moj gin, ktory mi przeslal wynik ze szpitala mowi, ze moze byc roznie. Nie sadze, zeby chcial mnie straszyc. No i mowi, zebym powtorzyla bete w sobote. Ale dla pewnosci zrobie tez dzis popoludniu, zeby w sobote miec przyrost po 48h.

@chlopkers a w dupala chcesz? Przestan badac ta bete!! Teraz juz tak szybko nie rosnie!!
[emoji173]
Kochana to bylo pierwsze zalecenie mojego gina jak bylam we wtorek rano na usg. Tez juz nie planowalam badac. Jedyne opcje ktore nalezy brac na plus to ze to ostatnie badanie bylo w innym labie niz wszystkie poprzednie. I po 40h a nie po 48h

reklama
@chlopkers W kalkulatorze wyskakuje że 65,5 % przyrost w normie a powyżej 6000 to już się tak szybciutko nie podwaja, poza tym i tak jet potężna jak na 18 dpt
Dzieki dziewczyny[emoji173] Nie chce tu robic niepotrzebnego zamieszania wokol siebie. Ale po prostu w pierwszej chwili sie podlamalam mysla o czekajacej nas powtorce sytuacji z poczatku roku. Dlatego napisalam

Do góry