reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@anita9014 mamuska ✊✊ za malucha :) daj nam znać co u Was;)
@Koniczyna82 Mamuska ✊✊ za badania! Niech Maluszek da się ładnie pomierzyc ❤
@Netiaskitchen kochana ✊✊ za wizyte, samych dobrych wiadomości! ❤
@Cassiah widzę , ze Ty kochana już po wizycie :) super , że wszystko dobrze !! ❤
@Niusia21 kochana ✊✊ za jajeczka! Niech się pięknie zapladniaja i dadzą upragnioną ciążę! ❤

MIŁEGO DNIA KOCHANE! ❤

reklama
Gratuluje wiesz co nie wiem do końca o co pytasz? Ile miał dni jak robili transfer? To jest moja pierwsza próba, jestem niedoświadczona;) nie było dane mi spróbować z pierwszej stymulacji kiedy wyjmowali ze mnie jajeczka. Przedawkowali mi leki i lekarz odwołał transfer świeżego zarodka :(
No można tak powiedzieć ile dni jak byl transfer, a bardziej dokładnie w której dobie po zapłodnieniu został zamrożony? ;-)

Dziewczynki może za chwilę zrobi się sentymentalnie i łzawo ale mam to w nosie że to forum jest ogólno dostępne. Codziennie przez rok czytałam wasze historie i płakałam razem z wami, cieszyłam się kiedy beta była pozytywna i drżałam czy urośnie. Mam 39 lat za sobą nieudane in vitro w parens krk ( brak zarodków), we wrześniu kolejny nieudany transfer w Novum. O to wszystko jestem pogniewana na Boga, bo do dziś nie rozumiałam czemu na mnie trafiło...Wczoraj zadzwoniłam rozstrzęsiona do Novum że menopauza mnie dopadła i że nawet crio planowane w tym miesiącu nie wyjdzie a mnie już brak sił i pomysłów co jeszcze zażyć co sobie wstrzyknąć by choć mieć cień szansy na drugie dziecko. I taka zrezygnowana udałam się po leki na wywołanie okresu do ginekologa, ustaliłyśmy co i jak mam zażywać i pani doktor zaprosiła mnie na usg. Wyobraźcie sobie....5 tydzień piękny pęcherzyk jesssu jestem w ciąży. Tak poprostu.

Gratuluje Kochana, co za piekne wiesci :)

Dodajesz nam troche otuchy, ze jednak warto i naturalnie dalej probowac, bo cuda jak widac sie zdarzaja. Super :)

A powiedz, czy to przez ten polip mieliscie problem?

@anita9014 mamuska ✊✊ za malucha :) daj nam znać co u Was;)
@Koniczyna82 Mamuska ✊✊ za badania! Niech Maluszek da się ładnie pomierzyc ❤
@Netiaskitchen kochana ✊✊ za wizyte, samych dobrych wiadomości! ❤
@Cassiah widzę , ze Ty kochana już po wizycie :) super , że wszystko dobrze !! ❤
@Niusia21 kochana ✊✊ za jajeczka! Niech się pięknie zapladniaja i dadzą upragnioną ciążę! ❤

MIŁEGO DNIA KOCHANE! ❤
Powodzenia Kobietki ✊✊✊✊✊✊✊✊✊

@Agonia777 jeśli to możliwe - na transfer jedźcie autem na spokojnie dzień przed i wróćcie dzień po. Pojedziecie spokojniej - wyspicie się i rano wypoczęta i spokojna pójdziesz na transfer. Po spokojniej położysz się w hotelu i pogadasz z kropkiem by został z mamuśka. Rano wrocicie sobie spokojnie - robiąc przrewy .500 km to nie tragedia moim zdaniem - tyle mamy my do cudotwórcy do Łodzi, a pociągiem przed transferem w tych różnych bateriach w komunikacji miejskiej ( to moje zdanie - bo ja z tych wygodnych i wszędzie autem) Wiem , że to wyprawa na 3 dni i trochę więcej pieniążków , ale będziesz spokojna. Potraktuje tą wyprawę jak taki mały urlopik ze szczęśliwym zakończeniem - czego Ci całym serduchem życzę.
Dokladnie to samo mialam zaproponowac [emoji4] my po transferze tez zawsze bralismy nocleg w Warszawie, a mamy 300km do naszej kliniki. A kolacja w hotelu w dniu transferu, to takie nasze male swieto [emoji846]

@Cassiah, pękny pęcherzyk :) Niech maluch zdrowo rośnie :)

Ja cały czas lezę. Betahcg spadla dziś do 538 (we wtorek było 1240), ale w opisie usg nadal jest jakis "obszar" przyjajnikowo 15x9 mm ( 2 dni temu 7 mm). Sami nie wiedzą... chyba nie zgodzę się na metotreksat i pojadę do kliniki... Sama nie wiem. Ma przyjść ich szef i maja rozmawiać.

reklama
Kruszynka moja mała 12 mm [emoji173][emoji173][emoji173]

Wlasnie wracam od gina, dzis 20dpt, powiedzial ze wszystko jest tak jak ma byc i mowil ze pieknie rosnie maluch, momentalnie go zlokalizowal :) Za 2 tyg wizyta serduszkowa :)

Okazalo sie ze zostala mi jedna cysta na jajniku 2,5cm od stymulacji... On mowil ze sama zniknie, czy wam zostawaly jakies polipy czasem i co z nimi robilyscie?Zobacz załącznik 873837
Gratulacje Kochana![emoji173][emoji173] Rosnijcie zdrowo [emoji4]

Do góry