reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Aisha - dziekuje, troche mnie uspokoiłaś :) Czy to histero miałas ze względu na pierwszą nie udaną próbe czy bylo coś widać na usg niepokojącego? u mnie nic nie widac ale ze względu na lyzeczkowanie w przeszlosci i zabieg usunięcia jajowodów moge mieć zrosty...a tych na usg nie widać .. ale patrzac na twój przykład to daje mi nadzieje...

reklama
Roxi - dziekuje i tobie tez zycze powodzonka. A mozesz mi na pisac ile dni po transferze stwierdzili ci pozamaciczna ciaze? I czy czylas ze cos jest nie tak? Ja umieram ze strachu.

Gotadora-
trzymaj sie wierze ze bedzie dobrze;)

Ostatnia edycja:
Gotadora - trzymam mocno kciuki za jutrzejszą betę ;-)! Nie martw się na zapas, przecież sama wiesz, że z wynikami testów sikanych to różnie bywa.
Roxii - powodzenia na jutrzejszym podgladanku!!
trzcinka79 - witam się teraz bo przez weekend nie bylo mnie przy kompie :-) trzymam kciuki za piekne blastusie we wtorek no i za bezproblemowy transfer :-)

A ja powiem Wam że mam coraz silniejsze kłucia w brzuchu, czasami też czuje taki dziwny ból w brzuchu jakbym miała zakwasy po ćwiczeniach i trochę też ciągnie chwilami jak na okres. Boję się że to zły znak ... A to dzisiaj 4 dpt i co będzie dalej :-(
Pierwszy raz w życiu pojawiły mi się zajady na ustach. Oczywiście moja bujna wyobraźnia produkuje sobie już to jako objaw ciąży :baffled:. Najchętniej zasnęłabym na ten tydzień do czasu testu, żeby nie myśleć ... echhh

elala podjerzenie pozamacicznej było dość szybko bo juz po drugiej becie, pierwsza miałam robioną 11 dni po transferze,a drugą tydzien później, był za mały przyrost i były podejrzenia pozamacicznej, ale potwierdzeniebyło dopiero w 8tc jak jajowód pękł i na usg było widac płyn poza jamą macicy. A objawów w sumie nie miałam zadnych, tylko plamienie przez pare dni w terminie @. A czemu Ty się boisz??? skąd takie obawy? napewno jest wszystko ok, głowa do góry i powodzenia jutro:-)
Gotadora testy sikane czasem zawodzą, nie trac nadzieji, trzymam mocno kciuki &&&&&&

roxi dziuje skarbie. modle sie goraca zeby bylo dobrze ale boje sieb bo nie moge uwierzyc ze mogloby sie udac. no nic juz za kilkanascie godzin sie przekonamy:confused:
Ciesze sie ze teraz tak szybko wszystko sie u ciebie dzieje. trzymam kciuki:tak:

elala nie dziękuję;-) U Ciebie napewno będzie ok, czemu miałoby nie być? Ty nie miałaś robionej bety, dobrze kojarzę??? dziwnie że jej nie robia, ale w sumie jak robią tak szybko usg to też dobrze, przynajmniej zobaczysz maleństwo i będziesz miała pewność, ze wszytsko dobrze się rozwija:tak: czekam na pozytywne wieści:-)

Wstydziłybyście się - w Domach Dziecka jest tyle sierot czekających na prawdziwą, kochająca rodzinę, a wy wolicie spełniać wasze kaprysy żeby się chwalić, czy dziecko ma oczy po tatusiu, czy po mamusiu ! Żal mi was...

A mi zal Ciebie, ze czerpiesz przyjemnosc z krytyki innych i spedzasz niedzielny wieczor na przeczesywaniu netu i szukania osob, ktorym mozna wbic szpile. Pewnie, ze latwo oceniac i wydawac osady.Grzecznie prosimy o nie umieszczanie tu jakis chorych postow. Zycze wiecej empatii i zyczliwosciu w zyciu i kierowania sie miloscia blizniego.

elala nie dziękuję;-) U Ciebie napewno będzie ok, czemu miałoby nie być? Ty nie miałaś robionej bety, dobrze kojarzę??? dziwnie że jej nie robia, ale w sumie jak robią tak szybko usg to też dobrze, przynajmniej zobaczysz maleństwo i będziesz miała pewność, ze wszytsko dobrze się rozwija:tak: czekam na pozytywne wieści:-)

nie dziekuj nie dziekuj kochana, mysle ze to podejscie da dla ciebie pozytywny wynik. Mysle rowniez ze pomysl z krotkim protokolem jest trafiony:tak:
Masz racje u nas bety nie robia a i pierwszy scan jest dopiero w 7tc. Na ten jutrzejszy zaprosil mnie moj zaprzyjaznionu gin bo wie jak sie martwie a wg niego w 2 tygodzie po pozytywnym tescie powinno byc juz cos widac...
Daj znac jakie wieszci beda jutro u ciebie

reklama
Wstydziłybyście się - w Domach Dziecka jest tyle sierot czekających na prawdziwą, kochająca rodzinę, a wy wolicie spełniać wasze kaprysy żeby się chwalić, czy dziecko ma oczy po tatusiu, czy po mamusiu ! Żal mi was...

Miałam ostro zareagować, ale dzięki Roxi za wyhamowanie, nie ma co denerwować się z powodu ciasnych ograniczonych umysłów.

Do góry