reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny nie dajcie się sprowokować. ewidentnie widać, że dziewczyna to troll i sieje zamęt na różnych wątkach i chodzi jej tylko o wywołanie niepotrzebnych dla was emocji. myślę, że trzeba to zgłosić do aministratora i dawać jej ostrzeżenie.

reklama
Byłam dzisiaj w Matemblewie na spacerku i w Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej.
Tak, jak obiecałam pamiętałam o każdej z Was w modlitwie.

Zobacz załącznik 509157

Załączniki

• DSC_4073mały.jpg
    DSC_4073mały.jpg
    77,9 KB · Wyświetleń: 48
Dzieczyny podzielam zdanie romide - nie denerwujcie się tą chorą wypowiedzią bo w waszym stanie (większości z was) to wręcz zabronione.. Jak się tu znów pojawi zgłosimy to do administratora forum.
A mam do was pytanie odnośnie Castagnusa, kiedy mozna po lykac, w cyklach przed stymulacja i w trakcie wyciszani tez? od jutra poza tym zaczynam pić zioła o. Klimuszki.. kazda porazka mobilizuje mnie do jeszcze intensywniejszej walki..nigdy ziół nie piłam a teraz juz nawet w nich pokładam nadzieje.. Prosze napiszcie czy wiecie jak to jest z ich stosowaniem przy stymulacji? czy mozna bo ze przed można to wiem ..
Buziaki kochane i jeszcze raz proszę was .. ojelcie chorą Katoliczke...

elala to super, ze masz mozliwość zrobić scan wczesniej, nierozumiem dlaczego oni trzymaja ludzi którzy tak długo czekają na dzieciątko w takiej niepewności, wiadomo że takie nerwy tez nie wpływają niezbyt dobrze na maluszka. Mam nadzieję, ze od jutra bedzie już tylko radość:-)
Oczywiście jutro dam znać po wizycie, na wiadomosć od Ciebie też czekam z niecierpliwoscia:tak:

Co do katoliczki to nie ma czym się przejmować, wiadomo że to czysta prowokacja, tylko nierozumiem po co i że komuś się chce siedzieć w necie i takie bzdury pisac, zamiast zająć się czymś pożyteczniejszym i przyjemniejszym. No cóż jak ktoś nie ma nic fajnego do roboty w niedzielny wieczór to mozna tylko współczuć takiej osobie:tak:

Wstydziłybyście się - w Domach Dziecka jest tyle sierot czekających na prawdziwą, kochająca rodzinę, a wy wolicie spełniać wasze kaprysy żeby się chwalić, czy dziecko ma oczy po tatusiu, czy po mamusiu ! Żal mi was...

Ty tutaj powinnaś się wstydzić wypisując takie głupoty. Zresztą nie tylko na tym wątku.

Strasznie mi Ciebie żal, bo mimo, że napisałaś na forum tylko 4 posty przemawia przez Ciebie jakaś chora zazdrość i... głupota...

Tyle ode mnie.

Katoliczko, proponuję zmienić Ci dwie rzeczy. Po pierwsze nazwę uzytkownika, bo z katolicyzmm Ty nie masz nic wspólnego. A po drugie forum, gdyż zupełnie nie zrozumiałaś tematu. Przykre!

Laski padam na pyszczek. Jutro o 7 rano się zamelduję z trzymaniem kciuków za testujące i podglądające. Stymulującym życzę skutecznej stymulacji.

Wiecie co? Przydałby się post gdzie wszystko by było zebrane - staraczki, kiedy stymulacja, kiedy pick-up, transfer itd. Łatwiej by było wam kibicować.

reklama
Do góry