reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Byłam dzisiaj w Matemblewie na spacerku i w Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej.
Tak, jak obiecałam pamiętałam o każdej z Was w modlitwie.
Zobacz załącznik 509157
Tak, jak obiecałam pamiętałam o każdej z Was w modlitwie.
Zobacz załącznik 509157
Załączniki
Aduś16
Dzieczyny podzielam zdanie romide - nie denerwujcie się tą chorą wypowiedzią bo w waszym stanie (większości z was) to wręcz zabronione.. Jak się tu znów pojawi zgłosimy to do administratora forum.
A mam do was pytanie odnośnie Castagnusa, kiedy mozna po lykac, w cyklach przed stymulacja i w trakcie wyciszani tez? od jutra poza tym zaczynam pić zioła o. Klimuszki.. kazda porazka mobilizuje mnie do jeszcze intensywniejszej walki..nigdy ziół nie piłam a teraz juz nawet w nich pokładam nadzieje.. Prosze napiszcie czy wiecie jak to jest z ich stosowaniem przy stymulacji? czy mozna bo ze przed można to wiem ..
Buziaki kochane i jeszcze raz proszę was .. ojelcie chorą Katoliczke...
A mam do was pytanie odnośnie Castagnusa, kiedy mozna po lykac, w cyklach przed stymulacja i w trakcie wyciszani tez? od jutra poza tym zaczynam pić zioła o. Klimuszki.. kazda porazka mobilizuje mnie do jeszcze intensywniejszej walki..nigdy ziół nie piłam a teraz juz nawet w nich pokładam nadzieje.. Prosze napiszcie czy wiecie jak to jest z ich stosowaniem przy stymulacji? czy mozna bo ze przed można to wiem ..
Buziaki kochane i jeszcze raz proszę was .. ojelcie chorą Katoliczke...
elala to super, ze masz mozliwość zrobić scan wczesniej, nierozumiem dlaczego oni trzymaja ludzi którzy tak długo czekają na dzieciątko w takiej niepewności, wiadomo że takie nerwy tez nie wpływają niezbyt dobrze na maluszka. Mam nadzieję, ze od jutra bedzie już tylko radość:-)
Oczywiście jutro dam znać po wizycie, na wiadomosć od Ciebie też czekam z niecierpliwoscia
Co do katoliczki to nie ma czym się przejmować, wiadomo że to czysta prowokacja, tylko nierozumiem po co i że komuś się chce siedzieć w necie i takie bzdury pisac, zamiast zająć się czymś pożyteczniejszym i przyjemniejszym. No cóż jak ktoś nie ma nic fajnego do roboty w niedzielny wieczór to mozna tylko współczuć takiej osobie
Oczywiście jutro dam znać po wizycie, na wiadomosć od Ciebie też czekam z niecierpliwoscia
Co do katoliczki to nie ma czym się przejmować, wiadomo że to czysta prowokacja, tylko nierozumiem po co i że komuś się chce siedzieć w necie i takie bzdury pisac, zamiast zająć się czymś pożyteczniejszym i przyjemniejszym. No cóż jak ktoś nie ma nic fajnego do roboty w niedzielny wieczór to mozna tylko współczuć takiej osobie
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Wstydziłybyście się - w Domach Dziecka jest tyle sierot czekających na prawdziwą, kochająca rodzinę, a wy wolicie spełniać wasze kaprysy żeby się chwalić, czy dziecko ma oczy po tatusiu, czy po mamusiu ! Żal mi was...
Ty tutaj powinnaś się wstydzić wypisując takie głupoty. Zresztą nie tylko na tym wątku.
Strasznie mi Ciebie żal, bo mimo, że napisałaś na forum tylko 4 posty przemawia przez Ciebie jakaś chora zazdrość i... głupota...
Tyle ode mnie.
Laski padam na pyszczek. Jutro o 7 rano się zamelduję z trzymaniem kciuków za testujące i podglądające. Stymulującym życzę skutecznej stymulacji.
Wiecie co? Przydałby się post gdzie wszystko by było zebrane - staraczki, kiedy stymulacja, kiedy pick-up, transfer itd. Łatwiej by było wam kibicować.
Wiecie co? Przydałby się post gdzie wszystko by było zebrane - staraczki, kiedy stymulacja, kiedy pick-up, transfer itd. Łatwiej by było wam kibicować.
lawendowy_sen
KrolowaFal, a jak Twoje samopoczucie? Zmęczenie nadal trwa?
reklama
Podziel się: