Leżę jak Kłoda i nie mogę przestać patrzeć na moje dwie Kropki piękne 12 mm szczęścia łącznie hehhehe to już kawał Fasolek! A Ty się szykuj moja Droga na za tydzień będziesz witać swoje serduszkaTo jest bardzo prawdopodobne, że plamienie jest po badaniu. Tak więc ekstra duphaston i leż spokojnie. [emoji8]
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Gratulacje!!! [emoji173] [emoji173] [emoji7] [emoji7]28dpt równo 4 tygodnie juz dostałam rozpiskę schodzenia z leków i umieram ze szczęścia! !!!
adansonia
Nie nic takiego nie mialam zero krwiSuper! a czy miałaś plamienie implantacyjne??
walczaca o szczescie
Ale się tu narobiło super wysokich bet. Piękne lato w tym roku. Gratuluję wszystkim! No oczywiście te bliźniakowe są mi najbliższe [emoji173][emoji173][emoji173] będziecie zaraz tulić wc! :-)
lafantynka
Dzieki za odpowiedzNie nic takiego nie mialam zero krwi
Justin87
Houston mamy problem. Właśnie przyszły moje wyniki. Beta jest zarąbista ale martwi mnie poziom TSH i ft4. Od kilku dni biorę 1 tabletkę 25 euthyroxu, bo tak mi zaordynowała endokrynolog i nie wiem co o tym myśleć. Martwię się. Badanie robiłam bez tabletki.
Załączniki
Agniecha1508
No dziewczynki pykłam se USG tarczycy do kompletu - tu też wszystko wporządku - już nie mam pomysłu na siebie. Mąż sie śmieje je już badamy co się da , a ciąży niet
reklama
Justin87
Nie dziwię się. Też nie będę mogła wzroku oderwać. [emoji7]Leżę jak Kłoda i nie mogę przestać patrzeć na moje dwie Kropki piękne 12 mm szczęścia łącznie hehhehe to już kawał Fasolek! A Ty się szykuj moja Droga na za tydzień będziesz witać swoje serduszka
Podziel się: