reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej Dziewczyny, jutro jadę na usg, to będzie 5 tydzień 5 dzień, 21 dpt 2 blastocyst. W zeszły wtorek beta wynosiła 2634 i się zastanawiam, co jutro mogę zobaczyć, co będzie w porządku a co nie. Co Wy widziałyście na tym etapie na usg?
Już zaczyna mnie panika ogarniać, zwłaszcza, że nic mnie nie boli, raz na jakiś czas coś poczuję w pachwinach a tak to nic. Sutki mnie bolały a teraz od 2 dni właściwie przestały i czarne myśli same z siebie przychodzą. Wczoraj zrobiłam sobie test, to wyszły 2 grube krechy, tak więc jest szansa, że beta rośnie i jest ok ale jednak strach mnie nie opuszcza.
Staram się zająć czymś ale chyba same wiecie jak to jest. :/
Justin będzie dobrze. Ja nie wiem co do wartości bety bo nigdy nie robiłam ale Tu na mur beton jesteś w zdrowej pięknej ciąży. Teraz tylko się dowiesz czy pojedynczej czy może bliźniaczej? :)

@Kurcia kiedy ty się wybierasz na kato na wizyte?
Dopiero 10 lipca bede miala wstepnie rozpisana stymulacje... [emoji30]
Piszecie o tej homocysteinie to mi sie przypomnialo ze musze znow zbadac. Ale jak dalej bedzie wysoka to juz nie mam pomyslu jak ja obnizac. Same metyle srednio dzialaly, teraz mieszam metyle i syntetyk... zobaczymy...

Dopiero 10 lipca bede miala wstepnie rozpisana stymulacje... [emoji30]
Piszecie o tej homocysteinie to mi sie przypomnialo ze musze znow zbadac. Ale jak dalej bedzie wysoka to juz nie mam pomyslu jak ja obnizac. Same metyle srednio dzialaly, teraz mieszam metyle i syntetyk... zobaczymy...
Kurciu a dolaczalas do supli choline i selenometionine? One sa niezbedne do obnizenia homocysteiny. Masakra z tym wszystkim

Aaa dajcie spokój z tą homo ;) Jak ja nie miałam o niej pojęcia i nic na nią nie brałam (stosowałam wtedy tylko ovarin) to była na ok poziomie (7,9), a jak se wybadałam to mthfr i zaczęłam kombinować to zaczęła skakać. Po metylach mi wywindowało na 15,2:szok:

Człowiek im mniej wie tym zdrowszy :laugh2:
@dżoasia dobrze godasz :tak: ja co roku w czerwcu robię badania takie ogólne: morfo , witaminy, próbę watrobowa, jonogram , panel tarczycowy itd. itd. Quwa w 2017 byly wyniki oki - teraz po roku brania różnych supli duuzzzooo gorsze -nie wspominając o wlosach i paznokciach - na cos pomaga - równocześnie szkodzi na co inne. :growl:

reklama
Do góry