gosia321
Fanka BB :)
Lekarz mowil ze okGosia , jak twoj estradiol? Sorry dopiero doczytalam
To bylo badanie robione o 19 a ze on tez skokowo sie wydziela to tak moglo pokazac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz mowil ze okGosia , jak twoj estradiol? Sorry dopiero doczytalam
no właśnie ja nie wiem jakim protokołem idę bo lekarz mi nic w tym temacie nie powiedział.Kochana a jaki masz protokol? Bo antyki sa chyba przy dlugim? To moze byc inaczej rozlozone w czasie. Dziewczyny ktore mialy dlugi za chwile napewno Ci podpowiedza [emoji5]
Kochana, co do zastrzykow o ktorych Ty piszesz, to faktycznie dziewczyny pisaly o roznych mozliwosciach aplikacji, ale to bardziej rozwazaly czy mozna tez podskornie [emoji5] ja nie bralam nigdy w tej formie progesteronu, to sie nie wypowiadam [emoji4]Ok, to zle zrozumiala. Utrogestan jest Czeskim lekiem, faktycznie bardzo dobrym , chociaz tez wyplywajacymW DE macie Progestan , 90 kuleczek kosztuje 30 €, najlepszy jest francuski Progesterone 200 mg , jest jeszcze tanszy . ktos ma opcje to we Francji sa tanie leki.
Polska jest akceptowana ale wazna tylko 2 tygodnie i lek musisz zamowic w aptece zeby byla taka ilosc na stanie jaka chcesz bo nie zawsze maja tyle opakowan. A i musi byc drukowana a nie pisana dlugopisemDzieki annemarie! polska recepte akceptuja czy musi byc wystawiona przez czeskiego lekarza? Nie znam sie na tym wiec dopytuje
Krotkino właśnie ja nie wiem jakim protokołem idę bo lekarz mi nic w tym temacie nie powiedział.
Mam tylko taką rozpiskę:
od 2dc mam brać przez 4 dni Gonapeptyl
od 2 dc Menopur 150 j.
i od 7 dc Orgalutran
oczywiście przed braniem mam jeszcze podjechać na wizytę. Ma robić usg czy jest wszystko ok i czy mogę zacząć brać leki.
A jak to wg Ciebie wygląda ? jaki to protokół ?
Ja jestem w tym totalnie zielona ...
dziękuję bardzoKrotki
U mnie kosztuje 3 razy tyle co w Pl.Kochana, co do zastrzykow o ktorych Ty piszesz, to faktycznie dziewczyny pisaly o roznych mozliwosciach aplikacji, ale to bardziej rozwazaly czy mozna tez podskornie [emoji5] ja nie bralam nigdy w tej formie progesteronu, to sie nie wypowiadam [emoji4]
A co do cen zamiennikow w innych krajach, szlag mnie trafia jak czytam na temat cen i dostepnosci lekow w krajach UE.. nasz Lutinus wypada na tym tle, jak jakis bardzo luksusowy towar w najwyzszej cenie, a przeciez to normalny progesteron dowcipny
Wygląda na krótki, ostatnio taki miałam i w 9 dniu cyklu punkcje a w 11 dniu cyklu transfer.no właśnie ja nie wiem jakim protokołem idę bo lekarz mi nic w tym temacie nie powiedział.
Mam tylko taką rozpiskę:
od 2dc mam brać przez 4 dni Gonapeptyl
od 2 dc Menopur 150 j.
i od 7 dc Orgalutran
oczywiście przed braniem mam jeszcze podjechać na wizytę. Ma robić usg czy jest wszystko ok i czy mogę zacząć brać leki.
A jak to wg Ciebie wygląda ? jaki to protokół ?
Ja jestem w tym totalnie zielona ...
o kurcze to szybko bardzo ...Wygląda na krótki, ostatnio taki miałam i w 9 dniu cyklu punkcje a w 11 dniu cyklu transfer.
O kurcze no to niezle. Znajac zycie moj Dr z kliniki to by mnie zrypal, ale oczywiscie ubierajac opieprz w ladne slowa [emoji6]U mnie kosztuje 3 razy tyle co w Pl.
Agolutin stosuje juz od dawna, raz przez przypadek zrobilam go zakrecona w brzuch, skonczylo sie wielka czerwona plama, swedzaca przez tydzien i gulka pod skora. Pecha mialam ze mialam tez transfer i sie pani doktor polapala. Pomijajac reszte wyjasnila mi doraznie ze rownie dobrze moge sobie olej tak wstrzykiwac , bo tak samo zadziala czyli wcale. Wiec moge sobie darowac