Pewnie tu był problem ze nie chciały sie zagniezdzac zarodki.Napewno nk duzo za duze
Pozostale limfocyty wydaja sie byc ok
Leczenie pewnie encorton?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie tu był problem ze nie chciały sie zagniezdzac zarodki.Napewno nk duzo za duze
Pozostale limfocyty wydaja sie byc ok
Co ty opowiadasz jako bladzioch toz to piekne dwie krechy.Zrobilam sikanca na pamiatke a tu bladzioch wstretny Dzis 13dpt, beta dwa dni temu byla 226... Nie powinnambyla sie stresowac przed beta Zobacz załącznik 871653
Intralipid ewentualnie encortonPewnie tu był problem ze nie chciały sie zagniezdzac zarodki.
Leczenie pewnie encorton?
Jaki bladzioch jak kreska jak ta lala :-) Ty bladziochow chyba nie widzialas :-) nie ma sie co stresowac beta pewnie szybuje :-)Zrobilam sikanca na pamiatke a tu bladzioch wstretny Dzis 13dpt, beta dwa dni temu byla 226... Nie powinnambyla sie stresowac przed beta Zobacz załącznik 871653
Oj chciałabym zobaczyć taaaakiego bledziochaZrobilam sikanca na pamiatke a tu bladzioch wstretny Dzis 13dpt, beta dwa dni temu byla 226... Nie powinnambyla sie stresowac przed beta Zobacz załącznik 871653
Prolutex samemu. To są ampułki a do nich trzeba dokupić strzykawki, długa igle do naciągnięcia i cienka do wstrzyknięcia. Kosztuje 140zl za 7 sztuk wiec trochę drogi (dziewczyny czasem i ponad 200 płaca ale to przegięcie. W mojej aptece jest właśnie taka cena od roku przynajmniej). A ostatnio dziewczYny stosują zamiennik z Czech mega tani - zapomniałam nazwy @gosia321 ci powie bo używa. Niby do wstrzykiwania domięśniowo ale znam dziewczyny co im lekarze normalnie w brzuch kazali zastrzyki z tego robić.
A jeśli idzie o Lutinus/Luteinę to zamiast niego polecam utrogestan. Dostaniesz go praktycznie wszędzie poza Polska na pewno Czechy, Litwa, Hiszpanią i Niemcy. Kosztuje 5euro za 30sztuk 100mg, jest super przyswajalny i bardzo wygodny - nie ma krzemionki, nie podrażnia, takie rozpuszczające się globulki. A w razie co jak krawienie np można go tez lykac. Wszyscy ginekolodzy w Polsce co rozmawiałam mówią ze jest świetny - i ci z Novum i Invimedu. I tani...
Daj spokoj, trzeba zlozyc reklamacje a jakbysmy byly w stanach to w ogole do sądu za denerwowanie kobiet w ciazy [emoji14]Co ty opowiadasz jako bladzioch toz to piekne dwie krechy.
Mi kreski w tym samym odcieniu wyszly dopiero w 22dpt gdzie juz nie badalam bety bo byla powyzej 5tys
Ja tez nigdy nie ide walczyc bo inaczej tego nazwac sie nie da ostatnio byly jakies ciuszki i bylo tego mnóstwo a ja bylam nastepny dzien po ofercie. Teraz tez pojechalismy w niedziele na spokojnie i byl bardzo duzy wyborTo ja kurcze jakos nie potrafie kupowac na tych fajnych okazjach w lidlu. Nigdy nie trafie na interesujacy mnie produkt bo wszystko przebrane. Raz kilka lat temu, stalam w kolejce od otwarcia sklepu, bo byly crocsy w dobrej cenie, ale takie sceny sie pod koszami z crocsami dzialy, ze swiateczna walka o karpia to pikus [emoji6] [emoji1]
Już odpisałam