reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie no wiem wiem ale myslalam ze bedzie taka sama jak kontrolna [emoji14] No nic, jesli dzis beta bedzie jak trzeba to to moj pierwszy i ostatni sikaniec ;)

Prolutex samemu. To są ampułki a do nich trzeba dokupić strzykawki, długa igle do naciągnięcia i cienka do wstrzyknięcia. Kosztuje 140zl za 7 sztuk wiec trochę drogi (dziewczyny czasem i ponad 200 płaca ale to przegięcie. W mojej aptece jest właśnie taka cena od roku przynajmniej). A ostatnio dziewczYny stosują zamiennik z Czech mega tani - zapomniałam nazwy @gosia321 ci powie bo używa. Niby do wstrzykiwania domięśniowo ale znam dziewczyny co im lekarze normalnie w brzuch kazali zastrzyki z tego robić.

A jeśli idzie o Lutinus/Luteinę to zamiast niego polecam utrogestan. Dostaniesz go praktycznie wszędzie poza Polska na pewno Czechy, Litwa, Hiszpanią i Niemcy. Kosztuje 5euro za 30sztuk 100mg, jest super przyswajalny i bardzo wygodny - nie ma krzemionki, nie podrażnia, takie rozpuszczające się globulki. A w razie co jak krawienie np można go tez lykac. Wszyscy ginekolodzy w Polsce co rozmawiałam mówią ze jest świetny - i ci z Novum i Invimedu. I tani...

Konczynko, a wiesz czy ten urtrogestan moge kupić w Czechach bez recepty czy musze miec recepte?
Dziekuje!

To ja kurcze jakos nie potrafie kupowac na tych fajnych okazjach w lidlu. Nigdy nie trafie na interesujacy mnie produkt bo wszystko przebrane. Raz kilka lat temu, stalam w kolejce od otwarcia sklepu, bo byly crocsy w dobrej cenie, ale takie sceny sie pod koszami z crocsami dzialy, ze swiateczna walka o karpia to pikus [emoji6] [emoji1]
Ja tez nigdy nie ide walczyc:) bo inaczej tego nazwac sie nie da:) ostatnio byly jakies ciuszki i bylo tego mnóstwo a ja bylam nastepny dzien po ofercie. Teraz tez pojechalismy w niedziele na spokojnie i byl bardzo duzy wybor

reklama
Do góry