reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziekuje już dzwoniłam będę się wybierać :):)
Nie ma za co, tam z ulicy mozesz wejsc, nawet sie nie trzeba umawiac. Kochana, a powiedz ty in vitro w Polsce robilas czy w UK? Pytam bo jak bede teraz podchodzic do transferu to zastanawiam sie jak dlugo mam czekac po transferze. Mnie ostatnio lekarz mowil ze poczekac z 2 dni po I leciec. Ciekawa jestem jak inni zalecaja.

Dziewczyny jak schodziłyscie z luteiny..? Bo ja po wczorajszej wizycie zglupialam. Miesiąc temu moja gin kazała mi zmniejszać dawki. Miało być 3x1 i później co tydzień 1 tabletka mniej. Także w niedzielę wzięłam ostatnia luteine. Wczoraj wizyta a ona mi pisze receptę na luteine! 2x1...Nic się już nie odezwałam. Czyli czyżbym powinna była brać te 3x1 przez miesiąc, później przez kolejny miesiąc 2x1 i na koniec po jednej? A ja to wszystko załatwilam w miesiąc :dry: Jak było u Was?

Dziewczyny jak schodziłyscie z luteiny..? Bo ja po wczorajszej wizycie zglupialam. Miesiąc temu moja gin kazała mi zmniejszać dawki. Miało być 3x1 i później co tydzień 1 tabletka mniej. Także w niedzielę wzięłam ostatnia luteine. Wczoraj wizyta a ona mi pisze receptę na luteine! 2x1...Nic się już nie odezwałam. Czyli czyżbym powinna była brać te 3x1 przez miesiąc, później przez kolejny miesiąc 2x1 i na koniec po jednej? A ja to wszystko załatwilam w miesiąc :dry: Jak było u Was?

Ja schodziłam co 4 dni po jednej tabletce, czyli niecały miesiąc mi to zajęło. Jak odstawiłaś i nie masz plamień ani skurczy to moim zdaniem bez sensu wracać do brania. Może ona się zakręciła, a że nie wyprowadziłaś jej z błędu to wypisała receptę:)

Dzoasia to tez widze biedaku, ze duzo przeszlas. Moze te limfocyty pomoga! Widze, ze Ciechocinek popularny jest na tym forum :) bo jak rozmawialam z dziewczynami na forum KD to tylko ja bylam z tej kliniki. Ja tez mialam immunologie dosyc szeroko badana po biochemicznej w kwietniu, oprocz PAI hetero I mutacji jednego z genow MTHF hetero I lekko podwyzszonego LCT nic specjalnie nie wyszlo, ale tez mam miec kilka wlewow z intralipidu, accofil, encorton, acard i heparyna wiec moze tym razem zaskoczy.

reklama
Nie ma za co, tam z ulicy mozesz wejsc, nawet sie nie trzeba umawiac. Kochana, a powiedz ty in vitro w Polsce robilas czy w UK? Pytam bo jak bede teraz podchodzic do transferu to zastanawiam sie jak dlugo mam czekac po transferze. Mnie ostatnio lekarz mowil ze poczekac z 2 dni po I leciec. Ciekawa jestem jak inni zalecaja.
Ja też mieszkam w UK i lecze sie w Polsce, starałam się zawsze przynajmniej te 4 dni po transferze odczekać.

Do góry