reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam Was
Jakby któraś z Was potrzebowała NEOPARIN mam 3 opakowania nowe oraz LUTEINĘ dopochwową 2 opakowania.
Ja już nie potrzebuje..Chętne zapraszam na prv

Hej moja skarbnicoq wiedzy dawno nie zaglądałam ... nie wiem czy ktoś mi pomoe ale mam problem .... jestem w 16tyg+2dni po czterech latach starań ... jestem przewrażliwiona to napewno ale miałam mocne ciemne plamienie jakoś koło 12tyg pojechałam na cito do mojego lekarza on zrobił mi usg przez powłokę brzucha i powoedzial ze łożysko jest nisko i na przedniej ścianie i ze mam uważać na siebie itd i jego kluczowym zdaniem to ze mam nie powozlic innym lekarzom na usg dopochwowe i usg palcami bo to może być moje ostatnie usg ..... od tamten pory byłam u dwóch innych lekarzy którzy mi tłumaczyli ze mój lekarz mówi głupoty ze w inny sposób nie zbadają mnie ze to nie możliwe itd /// noe wiem co mam robić ..... czy zgodzić się na takie badanie ..... macie badanaA za każdym razem szyjkę ? Bo ja nie ..
Daria w UK przez całą ciąże nie badaja szyjki właśnie z tego powodu.
Nie przejmuj się. Idź za głosem serca i chodź do tego ginekologa któremu najbardziej ufasz

A Ty jak się czujesz?
No ciąża. ;) Mam już dzisiaj konkretną zgagę. Od kilku dni się na mnie czaiła a dzisiaj uderzyła porządnie.
Ja czuje sie bardzo dobrze nic a ni nie czuje!czasem aaaaaale to czasem jak sie wslucham w brzuch to mnie jajnik lekko pociągnie ale tooo leeeeko.Takze nic mnie nie boli noc nie odczuwam.Wole sie nie skupiać na tym bo oszaleje do bety!caly czas zyje w nadzieji.... :)

Ja czuje sie bardzo dobrze nic a ni nie czuje!czasem aaaaaale to czasem jak sie wslucham w brzuch to mnie jajnik lekko pociągnie ale tooo leeeeko.Takze nic mnie nie boli noc nie odczuwam.Wole sie nie skupiać na tym bo oszaleje do bety!caly czas zyje w nadzieji.... :)
Teraz mnie też nic nie bolało i beta poszybowała. [emoji41] będzie dobrze. Trzeba wierzyć. [emoji8]

reklama
Do góry