Dziewczyny dziś 17 dpt, pierwszy raz miałam z rana dwie przygody z kibelkiem za chwile lecę na betę i progesteron, ostatnio sprawdzałam co u Kropek w sobotę - stres za każdym razem ten sam, czy dalej tam grzecznie siedzą. .. Miłego dnia Mamuśki!
reklama
Justin87
Fanka BB :)
Teraz miałam podane zarodki 4ab i 4bb i jak na razie beta rośnie. To są silne zarodki ale czy się zaimplantują, to już zależy od wielu czynników. Zarodek chociaż ładny wizualnie może zawierać wady genetyczne. Tak więc loteria ale przy 4bb jest większa szansa na rozbicie banku.Dziewczyny jeszcze raz się zapytam, czy któraś wie co oznaczają i jak zinterpretować mój zarodek 4bb? Kiedyś, któraś z Was coś o tym pisała, ale nie dokopie sie do tego. Czy jeżeli zarobek jest ladny, to co to znaczy? Mamy większe szanse? Będę wdzięczna jak się wypowiecie na ten temat.
Agonia777
Dzięki dziewczyny za rady i wsparcie Zdecydowaliśmy z mężem, że bierzemy tą i nie czekamy na inną. Przy prawie 100% zgodności nie ma co wybrzydzać. Zarodki mają być mrożone i transfer w dogodnym dla nas czasie więc dwudniowa wycieczka do Wrocławaia nie zaszkodzi. Ustaliłam wizytę u Paśnika na 21.07 w Warszawie żeby szybciej mieć ustalenia, a i tak nie zaczniemy szybciej jak nie będzie od niego zaleceń. Dzisiaj będą dzwonić z kliniki to wszystko ustalę. Przygodę z dawczynią czas zacząć
koliber091987
Hej dziewczyny, jak ja się dziś czuję, siedzę w pracy od 7 ale nic nie zrobiłam byłam dziś na pobraniu krwi i wróciłam jak mi się w głowie kręci chyba ta pogoda tak na mnie działa, wszystko mi kołuje i tak mi się spać chce że szok. Mam nadzieję, że u was dziś lepiej ????
Szczescie1986
A u mnie miesiączka coraz bliżej i powracam do walki po prawie pół roku ale szybko to zleciało plan jest i działamy i czuje ,ze to bedZie nasz szczęśliwy finał
Netiaskitchen
O, nie, akurat jak będę musiała przejechać przez cale miasto na badania...I to komunikacja, bo mąż jeszcze nie zdąży wrócić z pracy.Pech...Och nie.
Netiaskitchen
Gratulacje kochana !!! Super wieści, teraz możesz już cieszyc się ciążą na 100%.Czesc, melduję się po prenatalnych- 12t1d, 5.8 cm i zapowiada się druga coreczkc. Jestem przeszczęśliwa i już przestaję sobie wkręcać najgorsze. Termin porodu to 1.1.2019
U mnie badania dopiero wieczorem, więc do tego czasu na pewno zniosę jajo (a przy takiej temperaturze, to może na twardo nawet Trzymajcie kciuki, niech będzie dobrze
adansonia
0.4 mam rozpisana to już będę wiedzieć żeby robić z nim. Brzuch mnie od tych zastrzykow boli juzKochane moje - jak macie dawkę 0,4 to ęcherzyka się nie usuwa. Jak dawka 0,6 to juz się wypuszcza pęcherzyk.
adansonia
A nie .możesz iść już na l4 ciążowe może nie warto ta praca ryzykowaćJa to bym spała non stop, a dziś byłam w pracy 1 dzień po tygodniowym L4 masakra, roboty całe biurko, a jak mnie kałdun boli, kłuje i jakby by był pokopany tak od środka i jakby kurcze jakieś były...nie wiem jak wytrzymam, biorę nospę ale dziś pani e aptece mi powiedziała że w ciąży moŻna tylko 2 te słabsze brać???
reklama
adansonia
Liczysz dzień transferu czy od kolejnego dnia zaliczasz dni do bhcg?U mnie beta 6dpt 24,61, 8dpt 51,3 tyle ze tu od pierwszego pomiaru minęło 40h, bo robiłam rano a pierwsza po południu. Jutro trzecia weryfikacja..
Podziel się: