Gratulacje!Witaj w klubie, właśnie wróciłam dopiero...padam na twarz. Beta...109 ❤jejku święty nigdy takiego czegoś nie miałam!!!!tyle nerwów, trzęsiawek ale jest chociaż trochę lżej, nooo dużo lżej hih. Za 10-14dni mam zrobić kolejne badania. Powiedzcie mi czy ty też tak.miałyście? Ja jestem 10dpt 5 dniowej blastki mam robić betę jakoś częściej .Czy robić tak jak on mówi, tylko napiszcie mi czy bezpieczniej jest żeby tą betę kontrolować, jej przyrost?
reklama
izabella87
Fanka BB :)
To nie jest objaw po medrolu przypadkiem? Może to jakieś uczulenie?
Możliwe bo w dzień kiedy odstawiłam wieczorem zaczęło mnie bolec gardło, poprzednim razem po odstawieniu miałam zapalenie miazgi zębowej (wiadomo wcZesniej tez ząb był chory ale medrol to nasilił)
Justin87
To w takim razie spróbuj wapno?Możliwe bo w dzień kiedy odstawiłam wieczorem zaczęło mnie bolec gardło, poprzednim razem po odstawieniu miałam zapalenie miazgi zębowej (wiadomo wcZesniej tez ząb był chory ale medrol to nasilił)
izabella87
To w takim razie spróbuj wapno?
Dobrze Pani Doktor zaraz kupię
Justin87
Nie znalazłam, żeby nie można było w ciąży ale powiedz o tym w aptece, bo może dawka jest istotna przy ciąży. W sensie mniejsza.Dobrze Pani Doktor zaraz kupię
Woda utlenianiona łyżka na pół szklanki cieplej, przegotowanej wody - mi zawsze pomaga...Kochane mam ogień w gardle, isla tantum i płukanie solą nic nie daje [emoji22] coś jeszcze robilyscie ?
Witaj w klubie, właśnie wróciłam dopiero...padam na twarz. Beta...109 ❤jejku święty nigdy takiego czegoś nie miałam!!!!tyle nerwów, trzęsiawek ale jest chociaż trochę lżej, nooo dużo lżej hih. Za 10-14dni mam zrobić kolejne badania. Powiedzcie mi czy ty też tak.miałyście? Ja jestem 10dpt 5 dniowej blastki mam robić betę jakoś częściej .Czy robić tak jak on mówi, tylko napiszcie mi czy bezpieczniej jest żeby tą betę kontrolować, jej przyrost?
Gratulacje!
misis188
Kup sobie orofar max-mi to zlecil gin jak bylam mega przeziebiona. Mozesz jeszxze plukac woda z woda utleniona w stosunku tak gdzies 10 do 1Kochane mam ogień w gardle, isla tantum i płukanie solą nic nie daje [emoji22] coś jeszcze robilyscie ?
reklama
nieagatka
Cos mi sie obilo, ze w ciazy nie mozna. Zapytaj najpierw, albo poczytaj na wszelki wypadek. Mi pomaga zabek czosnku wycisniety i zmieszany z miodem i cytryna.Dobrze Pani Doktor zaraz kupię
Podziel się: