reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Justin87 kciuki za piekny przyrost.

U mnie jakies jajca. Dostalam @ w poniedzialek (wczesniej oczywiscie testowalam i byla biel). Wiec dr G mi dal zastrzyk z diphereliny na rozpoczecie dlugiego protokolu. A tu @ potrwala moze 1.5 dnia (jak normalnie mam wodospad przez 5-6 dni). Zalapalam stresa ze moze jednak jakas cud ciaza a ja cholera po jakims hormonalnym zastrzyku, ktory ma sie uwalniac do organizmu przez 3tyg. Ale wczoraj jeszcze ra zrobilam test i znowu biel. Nie wiem co sie naodpierdzielalo za tym okresem...
Może to przez ten zastrzyk tak się porobiło?

reklama
@Justin87 kciuki za piekny przyrost.

U mnie jakies jajca. Dostalam @ w poniedzialek (wczesniej oczywiscie testowalam i byla biel). Wiec dr G mi dal zastrzyk z diphereliny na rozpoczecie dlugiego protokolu. A tu @ potrwala moze 1.5 dnia (jak normalnie mam wodospad przez 5-6 dni). Zalapalam stresa ze moze jednak jakas cud ciaza a ja cholera po jakims hormonalnym zastrzyku, ktory ma sie uwalniac do organizmu przez 3tyg. Ale wczoraj jeszcze ra zrobilam test i znowu biel. Nie wiem co sie naodpierdzielalo za tym okresem...
A to nie wynik zastrzyku? On nie zatrzymuje krwawienia?. Moze to cos podobnego jak mialam ja(decapaptyl)? Tez dostawalam raz w miesiacu w tylek, tyle ze moj oprocz zatrzymania okresu, wywolal menopauze.

A to nie wynik zastrzyku? On nie zatrzymuje krwawienia?. Moze to cos podobnego jak mialam ja(decapaptyl)? Tez dostawalam raz w miesiacu w tylek, tyle ze moj oprocz zatrzymania okresu, wywolal menopauze.
Dipherelina ma ten sam skladnik co Decapeptyl tylko inna nazwa. Tylko ze ja go dostalam pierwszy raz w zyciu w 1dc. I od razu mogl zatrzymac okres? Myslalam ze po 1. Jak sie tak dlugo uwalnia to zanim zadzia to trochę minie, a po 2. Myslalam ze jak fala okresu sie uruchamia to nic go juz nie zatrzyma...

Dziewczyny! Schodzi mi skora z dloni, nigdy tak nie mialam. Czy to moze byc od zbyt malej ilosci progesteronu? Swira juz dostsje. Od rana rycze bo mi sie wkrecilo ze sie nie uda.

Jestem przerażona. Dzisiaj idę do lekarza. Boję się że ten mój urlop wszytko pokrzyżuje. Potrzebuje odpoczynku, poza tym wszystko zapłacone, urlop wzięty. Ale nie chcę tracić miesiąca.

Jak jesteś zmęczona to najważniejsze, żebyś odpoczęła. Głowa ma bardzo duży wpływ na powodzenie. To tylko 1 miesiąc. Już więcej okazja żeby walnąć drina i poleżeć brzuchem do góry się nie powtórzy:)

reklama
Do góry