reklama
Tak jak pisalam. Ostatnio zrobilam w 9 dniu i juz mi pokazalo. Nawet strasznie wysoka byla bo chyba cos ponad 2000 i myslelismy ze blizniaki beda no ale zostal z nami tylko jeden. Mam nadzieje ze teraz tez juz mi pokaze i zaskoczy mnie pozytywnie bo po objawach to zal poprostu.Ja chyba w poniedziałek powinno już coś być chyba jak 16 czerwca był transfer?
Szczescie1986
Fanka BB :)
Dokładnie jak widze tylko termin porodu, podglądanie maluszka to mowie sobie teraz twoja kolej i nie ma ze nieDla mnie to mega motywacja do walki [emoji4] czlowiek widzi ze to ma sens[emoji5]
chlopkers
Mialas zardek 5cio dniowy? Mi przy poprzednim podejsciu beta wyszla juz 9dpt 3 dniowego. Wiec przy blastce powinno byc szybciej [emoji4]Ja chyba w poniedziałek powinno już coś być chyba jak 16 czerwca był transfer?
Cześć ciotki [emoji173] my po wizycie [emoji173] 31+1 I mała..a w sumie nie taka mała? Waży 2kg [emoji23] cały tatuś na zdjęciu [emoji14] grzecznie dała się pomierzyc ale bardzo uciska matce główka na pęcherz i lejemy non stop kopie mocno i się rozpycha [emoji173]
MODLĘ SIĘ ŻEBY KAŻDA Z WAS MIAŁA TAKIEGO CUDAKA !! UDA SIĘ!! [emoji173]
MODLĘ SIĘ ŻEBY KAŻDA Z WAS MIAŁA TAKIEGO CUDAKA !! UDA SIĘ!! [emoji173]
Załączniki
chlopkers
Cudowny widok [emoji7] [emoji7] [emoji7] ciesze sie ze z malenka wszystko w porzadku [emoji4] duzo zdrowka dla Was dziewczynki! Rosnijcie zdrowo [emoji173] [emoji173] [emoji173]Cześć ciotki [emoji173] my po wizycie [emoji173] 31+1 I mała..a w sumie nie taka mała? Waży 2kg [emoji23] cały tatuś na zdjęciu [emoji14] grzecznie dała się pomierzyc ale bardzo uciska matce główka na pęcherz i lejemy non stop kopie mocno i się rozpycha [emoji173]
MODLĘ SIĘ ŻEBY KAŻDA Z WAS MIAŁA TAKIEGO CUDAKA !! UDA SIĘ!! [emoji173] Zobacz załącznik 868809
koliber091987
Gratulacje i oczywiście pozytywnego rozwiązania bo to pewnie tuż tuż co?Cześć ciotki [emoji173] my po wizycie [emoji173] 31+1 I mała..a w sumie nie taka mała? Waży 2kg [emoji23] cały tatuś na zdjęciu [emoji14] grzecznie dała się pomierzyc ale bardzo uciska matce główka na pęcherz i lejemy non stop kopie mocno i się rozpycha [emoji173]
MODLĘ SIĘ ŻEBY KAŻDA Z WAS MIAŁA TAKIEGO CUDAKA !! UDA SIĘ!! [emoji173] Zobacz załącznik 868809
Mam to samo...ale nikt mi nie odstawił i się męczę...straszna sprawa.Nie moge pod jezyk... :/ wymiotuje za kazdym razem jak poczuje ten smak. Lekarz powiedział, ze skoro mnie odrzuca to tylko dowcipnie
Cassiah
Slicznotka! [emoji4] [emoji4] [emoji4] Rosnijcie zdrowo kochana i cieszcie sie tymi niezapomnianymi chwilami! [emoji173][emoji173][emoji173]Cześć ciotki [emoji173] my po wizycie [emoji173] 31+1 I mała..a w sumie nie taka mała? Waży 2kg [emoji23] cały tatuś na zdjęciu [emoji14] grzecznie dała się pomierzyc ale bardzo uciska matce główka na pęcherz i lejemy non stop kopie mocno i się rozpycha [emoji173]
reklama
to daj znać kiedy będziesz robiła to wpisze Cię do naszego kalendarium ❤Baaaaardzo dziękuję! Twoja historia przywraca mi nadzieję.
Betę planowałam na poniedziałek 25.06 na 12 dpt, ale dziewczyny namawiają na wcześniej. Chyba jednak wytrzymam, choc podejrzewam, że wcześniej sikańca zrobię... chociaż po to by może może choć raz zobaczyć 2 kreski, bo zazwyczaj to robiłam betę a 2 kreski oglądałam tylko na owulacyjnym...
Musisz wierzyć w swojego kropka ❤
20sierpniaGratulacje i oczywiście pozytywnego rozwiązania bo to pewnie tuż tuż co?
Ty też się doczekasz Kochana ❤ dawaj znać jak odbierzesz bete ❤
Podziel się: