reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja chyba w poniedziałek powinno już coś być chyba jak 16 czerwca był transfer?
Tak jak pisalam. Ostatnio zrobilam w 9 dniu i juz mi pokazalo. Nawet strasznie wysoka byla bo chyba cos ponad 2000 i myslelismy ze blizniaki beda no ale zostal z nami tylko jeden. Mam nadzieje ze teraz tez juz mi pokaze i zaskoczy mnie pozytywnie bo po objawach to zal poprostu.

Cześć ciotki [emoji173] my po wizycie [emoji173] 31+1 I mała..a w sumie nie taka mała? Waży 2kg [emoji23] :D cały tatuś na zdjęciu [emoji14] grzecznie dała się pomierzyc ale bardzo uciska matce główka na pęcherz i lejemy non stop :D kopie mocno i się rozpycha [emoji173]
MODLĘ SIĘ ŻEBY KAŻDA Z WAS MIAŁA TAKIEGO CUDAKA !! UDA SIĘ!! [emoji173]
20180619_105213.jpg

Załączniki

• 20180619_105213.jpg
    20180619_105213.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 444
Cześć ciotki [emoji173] my po wizycie [emoji173] 31+1 I mała..a w sumie nie taka mała? Waży 2kg [emoji23] :D cały tatuś na zdjęciu [emoji14] grzecznie dała się pomierzyc ale bardzo uciska matce główka na pęcherz i lejemy non stop :D kopie mocno i się rozpycha [emoji173]
MODLĘ SIĘ ŻEBY KAŻDA Z WAS MIAŁA TAKIEGO CUDAKA !! UDA SIĘ!! [emoji173] Zobacz załącznik 868809
Cudowny widok [emoji7] [emoji7] [emoji7] ciesze sie ze z malenka wszystko w porzadku [emoji4] duzo zdrowka dla Was dziewczynki! Rosnijcie zdrowo [emoji173] [emoji173] [emoji173]

MODLĘ SIĘ ŻEBY KAŻDA Z WAS MIAŁA TAKIEGO CUDAKA !! UDA SIĘ!! [emoji173] Zobacz załącznik 868809
Gratulacje i oczywiście pozytywnego rozwiązania bo to pewnie tuż tuż co?

Slicznotka! [emoji4] [emoji4] [emoji4] Rosnijcie zdrowo kochana i cieszcie sie tymi niezapomnianymi chwilami! [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Baaaaardzo dziękuję! Twoja historia przywraca mi nadzieję.
Betę planowałam na poniedziałek 25.06 na 12 dpt, ale dziewczyny namawiają na wcześniej. Chyba jednak wytrzymam, choc podejrzewam, że wcześniej sikańca zrobię... chociaż po to by może może choć raz zobaczyć 2 kreski, bo zazwyczaj to robiłam betę a 2 kreski oglądałam tylko na owulacyjnym... ;)
to daj znać kiedy będziesz robiła to wpisze Cię do naszego kalendarium :D
Musisz wierzyć w swojego kropka ❤

Gratulacje i oczywiście pozytywnego rozwiązania bo to pewnie tuż tuż co?
20sierpnia :D
Ty też się doczekasz Kochana ❤ dawaj znać jak odbierzesz bete ❤

Do góry