reklama
Haha , dokładnie masz racjęoj tam, przypomnij sobie swój wqrw jak musiałaś tyle czekać - to dopiero bolałoKłuj się kłuj, na zdrowie
![]()
Ja sama nie daje rady mąż się pastwi
Tyle jego jak mnie kłuć może tylko tak się może mścić za to marudzenie
Koniczyna82
Fanka BB :)
Czekamy czekamy!O 13:20 wizyta wiec troszke poczekacie![]()
Koniczyna82
Ca
Łobuzie 5dpt? Zawału chcesz dostać?..
Całkiem gruba krecha a tak wcześnie...Cześć Dziewczynki, dzisiaj 5 dpt 2 blastocyst. Nie byłabym sobą gdybym nie zrobiła sikacza. Niech te dwie krechy, to będzie prawda a nie złudzenie. Zobacz załącznik 867830
Koniczyna82
Nie pamietam. Dobry. Ale raz 20 a drugi raz 25 jajek pobrali. Estradiol był dobry na ta ilosc jajek (im więcej dojzalych jajek tym estradiol wyższy)Dziękuje :* a jaki miałaś estradiol?
Koniczyna82
Za piękny wzrost! W poniedziałek będzie akurat 7dpt idealny do betowaniaNie, trochę się stresuję. Ostatnio poleciałam jak poparzona na betę a wyszedł klops. Tym razem poczekam. Heparyna i medrol. Kocham tych, którzy wymyślili te cuda. [emoji173][emoji173][emoji173] dzisiaj właśnie rozmawiałam o tym z mężem, że najwięcej ciąż jest tu na forum po sterydzie.
Justin87
Już nawet nie będę mówić, że robiłam też wczoraj ale była słabsza ta krecha. Aż mi wstyd, że jestem taka napalona.Ca
Całkiem gruba krecha a tak wcześnie...
dżoasia
O matko, sprobuj sobie sama robic te zastrzyki, bedzie mniej bolalo, mowie ciHaha , dokładnie masz rację
Ja sama nie daje rady mąż się pastwi
Tyle jego jak mnie kłuć może tylko tak się może mścić za to marudzenie![]()
Cześć Dziewczynki, dzisiaj 5 dpt 2 blastocyst. Nie byłabym sobą gdybym nie zrobiła sikacza. Niech te dwie krechy, to będzie prawda a nie złudzenie. Zobacz załącznik 867830
reklama
dżoasia
Haha ty dziadówko!!! Byla krecha a narzekalas ze nic nie czujesz i ze sie nie udalo! Nie ladnie, nununu!!!Już nawet nie będę mówić, że robiłam też wczoraj ale była słabsza ta krecha. Aż mi wstyd, że jestem taka napalona.
Podziel się: