kochanka328
Fanka BB :)
powodzonkaCzekam na swoja kolej. Jakos zawsze trafiam w tym zabiegowym na opoznienia [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powodzonkaCzekam na swoja kolej. Jakos zawsze trafiam w tym zabiegowym na opoznienia [emoji6]
Tak mnie możesz dopisać na 5 lipca, kolejne USG;-)@gosia321 kochana za Twoje maluchy !! Niech pokażą mamusi jak pięknie się zadomowily ❤❤
@chlopkers kochana za owocny przelot do bazy !! ❤ zaciskaj nóżki
MIŁEGO WEEKENDU KOCHANE!
Proszę o sprawdzenie kalendarza , jakieś wizyty ? Bety ? Dzis wracam od mamy do siebie także siądę przy kompie i uzupełnię kalendarz i DALEJ SZUKAM ZASTEPCZYNI DO PROWADZENIA KALENDARZA ❤
Piekna krecha [emoji4] mocne kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] za wysoka bete i super przyrosty [emoji173]Cześć Dziewczynki, dzisiaj 5 dpt 2 blastocyst. Nie byłabym sobą gdybym nie zrobiła sikacza. Niech te dwie krechy, to będzie prawda a nie złudzenie. Zobacz załącznik 867830
Omg!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] to jednak ta heparyna?Cześć Dziewczynki, dzisiaj 5 dpt 2 blastocyst. Nie byłabym sobą gdybym nie zrobiła sikacza. Niech te dwie krechy, to będzie prawda a nie złudzenie. Zobacz załącznik 867830
Gratulacje!!!! A to było Twoje pierwsze podejście do in vitro? Kochana pocieszasz mnie tym, bo ja jak usłyszałam od lekarza o przełożeniu transferu to rozryczałam się w gabinecie i nie było ze mną gatki. Chyba przez te hormony "rozwalona" jestem psychicznie. W ten poniedziałek mam mieć punkcję, wczoraj miałam estardiol 3700 i ponad 20pecherzyków, i zobaczymy ile zarodków z tego wyjdzie, mam cichą nadzieje że estradol może spadnie do poniedziałku, i lekarz zmieni zdanie ale wątpie bo tym płaczem chyba go troche zdenerwowałam.Ja miałam podobnie jak u Ciebie,estradiol ponad 4000 i transfer odroczony o miesiąc.Też było mi smutno,ale jak się okazało następnego dnia po punkcji zaczął mnie tak boleć brzuch i czulam się fatalnie przez ponad tydZień.I nawet pomyślałam,ze to dobrze,ze nie bylo transferu.Wszystkie zarodeczki zostały zamrożone i jak się okazuje,nie bylo problemu z odmrazaniem.Dwa pierwsze nie chciały zostać,ale trzeci się zadomowił :-) aktualnie 11tc.Tak więc uszka do góry.A Ty jaki masz estradiol? Wiesz już ile zarodków będzie zamrozonych?
Cześć dziewczyny, a wy jaki miałyście Estradiol przy transferze?
Nie, trochę się stresuję. Ostatnio poleciałam jak poparzona na betę a wyszedł klops. Tym razem poczekam. Heparyna i medrol. Kocham tych, którzy wymyślili te cuda. [emoji173][emoji173][emoji173] dzisiaj właśnie rozmawiałam o tym z mężem, że najwięcej ciąż jest tu na forum po sterydzie.Omg!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] to jednak ta heparyna?
Lecisz na bete?
Łołołołjejeje!!!!!!Cześć Dziewczynki, dzisiaj 5 dpt 2 blastocyst. Nie byłabym sobą gdybym nie zrobiła sikacza. Niech te dwie krechy, to będzie prawda a nie złudzenie. Zobacz załącznik 867830
Kochana estradiol nie spadnie. Urosnie, bo musi. Na jedno dojrzale jajko przypada ok 200-300jednostek, wiec jesli masz.ok 20 jajek to i wartosc bedzie duza. I lepiej, zeby nie spadal, bo to by moglo oznaczac, ze jaajka popekaly aalbo nie wiem, zdegenerowaly sie czy co. My tu wszystkie wiemy, ze czas i czekanie to naszi najwieksi wrogowie, ale czasem sie oplaca poczekacGratulacje!!!! A to było Twoje pierwsze podejście do in vitro? Kochana pocieszasz mnie tym, bo ja jak usłyszałam od lekarza o przełożeniu transferu to rozryczałam się w gabinecie i nie było ze mną gatki. Chyba przez te hormony "rozwalona" jestem psychicznie. W ten poniedziałek mam mieć punkcję, wczoraj miałam estardiol 3700 i ponad 20pecherzyków, i zobaczymy ile zarodków z tego wyjdzie, mam cichą nadzieje że estradol może spadnie do poniedziałku, i lekarz zmieni zdanie ale wątpie bo tym płaczem chyba go troche zdenerwowałam.