reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama

ale swietny filmik:) Kurcze myslalam ze pierwsza wpadlam na pomysl zeby pisac taki pamietnik dla dziecka;) A tu psikus ;) Na koncu malo sie nie pobeczalam;) Wlasnie sie najadlam jak mops, niespodzianka kulinarna mecza- super. Buraczki (najlepsze) ze myslala, ze z miską wsunę;) I faszerowany kurczak z pieczonymi ziemniakami- idealnie doprawione wszystko, chrupiąca skórka- pyyycha:)

KrolowaFal, a masz takie buty do tych tańców? :-D

318272_333454623369652_2098099718_n.jpg

lawendowy - tance w takim obuwiu musza gwarantowac sukces:-D

Jutro dzien mojego "formalnego" testowania i wyznacza mi date na 1 scan. Regula jest taka ze robia go w 17 dni po dacie testowania czyli u nas wyjdzie 1 listopad mam nadzieje ze uda mi sie przeslunac o dzien wczesniej bo emek leci do Polski na kilka dni 1 listopada a bez niego balabym sie jechac.

Ojej dziewczyny ale tu duzo ostatnio dobrych wiadomosci:-):-):-) Az czlowiek sam marzy ze ktoregos dnia go to spotka:) W tym tygodniu duzo wizyt potwierdzajacych fasolke - gratulacje dla wszystkich:)

Lawendowa powodzenia jutro na wizycie - mam nadzieje ze wszystko pojdzie jak platka:)

Elala ja widze ze ty masz w profilu ze jestes z UK wiec moze ciebie zapytam jak ty mialas z tym zwolnieniem po tranferze - mowilas w pracy o IVF czy mialas jakies zwolnienie lekarskie po?? Bede jutro myslami z toba ale ta wizyta to tylko formalnosc:)

zuzia - ja nic nikomu nie mowilam, bo mam super prace gdzie nikt mi na rece i godziny pracy nie patrzy. Zwolnienia nie bralam bo transfer mialam w czwartek a w piatek poszlam do roboty tylko na godzinka a potem caly weekend wylegiwania sie na sofie. Jezeli chodzi o wczesniejsza probe gdzie mialam caly cykl (bo tym razem tylko crio) to po punkcji wzielam sobie wolne. Poprostu powiedzialam ze mam maly zabieg w pracy a potem zadzwonilam do GP z prosba o zwolnienie na 2 dni i dostalam bez problemu (po po znieczuleniu ogolnym na 2 dni przysluguje Ci wolne jak nic). W prascy nawet nie byli zainteresowani kwitkiem od lekarza takze nie mialam potrzeby wyjasniania.
Generalnie to nie milalm oporow aby o tym mowic ale tak naprawde nikt sie za bardzo nie interesowal wiec skoro nie bylo potrzeby i wszystko szlo w miare gladko to nie obnosilam sie z moimi problemami. Chociaz na 100% jestem pewna ze szef by zrozumial bo rok temu urodzil mu sie synek po kilku podejsciach do IVF takze zna ten bol.

Cześć dziewczyny
Dołączę do was jeśli pozwolicie :-) W piątek 12 października miałam criotansfer 2 zarodków 8A i 8B. Teraz czekam z niecierpliwością do testu - planuję zrobić betę w 12 dpt. Podchodziłam w białostockim Bocianie - leczę się tam od roku i bardzo polecam.
Co do leków - tym razem podchodzę na cyklu bezowulacyjnym więc od początku cyklu jestem na estrofemie i encortonie. Przed transferem doszedł do tego duphaston i acard.
Wszystkim staraczkom życzę pozytywnych betek, a za te co potrzebują zaciskam kciuki

czesc kobitki
ogladalyscie skok? alez to musialo byc przezycie dla felixa. zazdroszcze choc sama ataku serca bym dostala.

ktore testuja na dniach?

reklama
Do góry