reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak jest macica w tylozgieciu jak mam ja to trudniej zalozyc ti coś ale wole to niż obawe przed posikaniem sie:laugh2:
Właśnie jak jest tyłozgięcie, to można na pustym pęcherzu? Ja mam tak i zaliczyłam wtopę, bo się odsiusiałam za bardzo przed transferem(jakoś nie po kolei nas wzięli i przesadziłam).

reklama
Tam jest mega!!! Wejsciowka droga ale warto i jak cos to lekkie śniadanie przed tym i odradzam astec swing. Ja se pojadlam kielbasy i ten astec byl 3 w kolejce u mnie. Obawialam sie ze bedzie trzeba wracac do domu. Mężowi kazalam.szaleć a mi gdzes po poltorej godziny przeszlo ale to na prawde odradzam
Widzisz, a ja codziennie tamtedy przejezdzam w drodze do i z pracy, a jeszcze nigdy nie bylam [emoji4] jakos sie ciagle nie sklada, poza tym moj M nie za bardzo lubi takie rozrywki

Ja bylam w tym programie 2+1. Przygode z in vitro zaczelam w 2014. Mialam 2 procedury w Macierzynstwie-nie polecam, jedna w Provicie i 2 w Gyncentrum. 7 transfer byl szczesliwy❤ teraz miałam IMSI z MSOME, dodatkowo miałam ah, embrioglue i atosiban.
Czyli udało Ci się w gyncentrum? Metoda IMSI? Udało Ci się za drugim razem w gyncentrum?

Właśnie jak jest tyłozgięcie, to można na pustym pęcherzu? Ja mam tak i zaliczyłam wtopę, bo się odsiusiałam za bardzo przed transferem(jakoś nie po kolei nas wzięli i przesadziłam).
Właśnie przy tyłozgięciu zalecany jest pusty pęcherz, dodatkowo zaleca się tzw próbny transfer. Kiedyś (będzie z rok temu) jedna dziewczyna wrzucała link do artykułu na ten temat :)

POwiem Ci ,że będzie ciężko ---to tylko 5 dni...dla mnie najważniejsze to Oświęcim-marzę od dawna :)
No a ASIK - jak się uda to dodatkowy suuuuuuuuuuuuuuper bonus :D:D:D:happy2::happy2::happy2:
Tez zawsze chcialam ale jak juz tam bylam to zalowalam tej decyzji ze marzylam zeby to zobaczyc. No przezycie wstrzasajace nie powiem ze bylo fajnie to zobaczyc ale wrocic juz tam nie wroce

reklama
Do góry