reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja własnie wykupiłam z M ten pakiet :) wydaje mi sie najkorzystniejszy. Dr G tez go nam polecal. Wizyty, podstawowe badania prog. I estr. Sa w cenie, zapłodnienie i transfer w cenie. Palcisz za nadprogramowe badania, kleje, banki.
W cenie jest tylko jeden transfer z procedury, nie wszystkie. Ja w ramach jednej procedury miałam 3 transfery, wiec za 2 placilam. Choc mimo tego ten pakiet wg mnie i meza jest BARDZO korzystny

reklama
Hej dziewczynki chcialabym sie dowiedziec wszystkich tych co biora tw witaminy ferti :) czy Wam tez sie tak odbijało rybami po nich? To jest straszne!!!
I powiedzcie mi jak bralyscie gonalpeptyl? Rano czy wieczorem?
Oj tak i najgorsze bylo ze nie mialo znaczenia czym to popijam, czy jem z obiadem-wstretne ti bylo

Tego się trzymaj [emoji8]
Ja też czułam się tydzień cudownie

Dziś już wróciłam do pracy i od razu ciężko było się z rzeczywistością zmierzyć... A w ogóle to denerwuje mnie moja firma [emoji28] muszę jakoś spisek uknuc [emoji87] [emoji200] [emoji200] [emoji200]
Mnie też moja denerwuje. Chyba czas już zwinąć wrotki albo na ciążowe chorobowe albo pożegnać się z nimi. ;)

reklama
Hej Dziewczyny, ja dziś wstałam jak biedronka :( chyba ostatnio wygadalam tak 15 lat temu hehehe tez macie takie okropne wypryski po tych lekach? Mój organizm przechodzi istna rewolucje. .. trzymam mocno kciuki za dzisiejsze transfery i inne ważne momenty :)

Do góry