Justin87
Fanka BB :)
Dzisiaj wszystkie nurtuje plasterek. to był zwyczajny plaster przyklejany na szczęście.Gratulacje i powodzenia!
O jaaaki plasterek chodzi?????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj wszystkie nurtuje plasterek. to był zwyczajny plaster przyklejany na szczęście.Gratulacje i powodzenia!
O jaaaki plasterek chodzi?????
Same niezaplodnione komorki mozna zutylizowacTo widocznie w tej klinice zapladniaja tylko 6 szt. Sluchajcie bo ja się już zakrecilam. Oczywiście zarodki nie podane idą albo do mrozenia albo do adopcji. A komórki? Ja wiem, że chcieliśmy je zamrozić, ale jakbyśmy nie chcieli to one też muszą iść albo albo jak wyżej?
Pieknieeee!! No to zdrowka, szczescia i zajebistej roboty w tym "nowym roku" ci zycze powodzenia!!Hej Kochane! Obiecałam, że się odezwę, i dam znać co z tym moim czerniakiem, otóż jestem już po zabiegu docięcia blizny i dzisiaj odebrałam wynik, blizna czysta, wszystkie badania ok, jestem zdrowa teraz co 3 mies. kontrole, jak wszystko będzie ok, to za rok mogę podejść do transferu, a lekarza mam fantastycznego, więc te kontrole to będzie czysta przyjemność Jestem przeszczęśliwa i aż mi dziwnie, że nie będę żyć od wizyty do wizyty, jak to było podczas in vitro. W pierwszej kolejności rzucam pracę i szukam innej, w międzyczasie jadę na wakacje i cieszę się życiem Buziaki dla Was i do zobaczenia za rok
Hej, dolaczam do ekipy R. moja historia ma już rok, pierwszy transfer 2 zarodków 3-dniowych rok temu zakończony Aniolkami w 5tc, 6 sniezynek 5-cio dniowych pięknych Blastek, no i teraz 2dpt 2 sniezynek pierwsza beta za tydzień we czwartek, oby Robert miał dobra rękę w tym tygodniu a ładne stadko będzie mógł sobie dopisac trzymam kciuki za Wasze Maleństwa
Poproś rodzinnego powinien Tobie wypisaćCesc dzisiejsze beta 1634.
9dpt 54
11 dpt 119
14 dpt 595
16 dpt 1634
Chyba dobrze to wygląda .
A czy takę przyrosty regularne oznaczają ze jest wszystko ok czy na usg może się okazać coś złego.
I mam jeszcze temat bo rok temu inny klinika u której przepisał a mi claxan ze jak trafi się spontaniczna ciaza , pytałam lekarza mojego obecnego ze mam ten claxan mutacje pai i mthfr u czy mam go brać . A on ze od pozytywnego testu. Dziś wysłałam na maila listę leków które mi się kończą i min ten claxan a on do mnie ze po tena lek mam sobie iść do tego lekarza od którego dostałam receptę ( tylko ładniej wiadomo). I teraz nie wiem co mam robić jak mi się skończy.
Rodzinny wypisałby heparynę?Poproś rodzinnego powinien Tobie wypisać
Weź nospę i jedź.Niedobrze krew na bieliznie pomieszana z luteina brzuch boli jak na okres.
Zaraz do szpitala jade bo chyba umre ze strachu (((((((
Powinien, jesli przedstawisz jakas historie choroby/wyniki badan, ktore sa podstawa do przepisywania takich lekow. Chyba, ze znajdzie sie taki, co lubi ryzyko chociaz nie wiem czy ta historia choroby nie tyczy sie wypisywania lekow z refundacja. wiem ze raz zanosilam rodzinnemu jakas info od pulmonologa, tylko nie pamietam po co dokladnieRodzinny wypisałby heparynę?