reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja nie mialam z tym problemów ale pewno moze i szczypac i bolec i podrazniac. Po lutinusie, luteinie lubi sie tez przyplatac jakas infekcja intymna a tego nie lubimy:no2:
Ja mam uczucie takiego pieczenia jak ona wypływa. Na początku tak nie miałam app dłuższym stosowaniu pojawiło się właśnie szczypanie.

Cesc dzisiejsze beta 1634.
9dpt 54
11 dpt 119
14 dpt 595
16 dpt 1634
Chyba dobrze to wygląda .
A czy takę przyrosty regularne oznaczają ze jest wszystko ok czy na usg może się okazać coś złego.
I mam jeszcze temat bo rok temu inny klinika u której przepisał a mi claxan ze jak trafi się spontaniczna ciaza , pytałam lekarza mojego obecnego ze mam ten claxan mutacje pai i mthfr u czy mam go brać . A on ze od pozytywnego testu. Dziś wysłałam na maila listę leków które mi się kończą i min ten claxan a on do mnie ze po tena lek mam sobie iść do tego lekarza od którego dostałam receptę ( tylko ładniej wiadomo). I teraz nie wiem co mam robić jak mi się skończy.

dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie. po punkcji nie miałam transferu. teraz mam czekać na okres i podchodzę do kolejnej stymulacji. lekarz po punkcji kazał brać duphaston. nie dopytalam jak długo. orientuję się ktoś jak długo powinnam to brać? czy okres przyjdzie pomimo brania duphaston czy będzie opóźniony?

Ja brałam zawsze od 16 dnia cyklu przez 12dni i po odstawieniu po 3 dniach był okres

Hej Kochane! Obiecałam, że się odezwę, i dam znać co z tym moim czerniakiem, otóż jestem już po zabiegu docięcia blizny i dzisiaj odebrałam wynik, blizna czysta, wszystkie badania ok, jestem zdrowa :) teraz co 3 mies. kontrole, jak wszystko będzie ok, to za rok mogę podejść do transferu, a lekarza mam fantastycznego, więc te kontrole to będzie czysta przyjemność ;) Jestem przeszczęśliwa i aż mi dziwnie, że nie będę żyć od wizyty do wizyty, jak to było podczas in vitro. W pierwszej kolejności rzucam pracę i szukam innej, w międzyczasie jadę na wakacje i cieszę się życiem :) Buziaki dla Was i do zobaczenia za rok :-D
Jak super ze zdrowa i ze planujesz zmienic cos w zyciu na lepsze. Prace masz stresujaca czy sie w obecnej nie spelniasz? I gdzie wyjezdzasz? Zycze naturalnej ciazy przez ten rok[emoji8]

reklama
Cześć dziewczyny. Jestem starą uczestniczka tego forum. 4,5 lata temu urodziłam córkę dzięki ICSI. Dziś powracam do walki o rodzeństwo miałam dziś transfer jednego dwudniowego zarodka. Mam do was pytanie bo być może dużo się zmieniło w leczeniu a ja wypadlam z rytmu...
Jakie bierzecie leki po transferze? Sa jakieś nowe talizmany co przynoszą szczęście? Poza plasterkiem na brzuchu? Dziękuję z góry za odpowiedź
Gratulacje i powodzenia!
O jaaaki plasterek chodzi????? :)

Do góry