reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny sama nie wierze
Zarodek 8 mm,
Serce bije 130
Wiek ciazy z usg 6+5, zgodnie z transferem 7+1, chociaż te blastki takie nie rozprężone były i dalekie do wypadania z otoczki ze można by dac im w wyliczeniach dzień i 7+0 przyjąć spokojnie.

W piątek po zarodku śladu nie było...

No i pięknie:biggrin2:
Niepotrzebnie nas nastraszyłaś, powinnaś dostać lanie:p
Gratki:):):)

reklama
To napewno. Ale już się stresuje czy wszystko dobrze, od piątku nie robię bety. Stres czy wszystko będzie dobrze;-)
Wlasnie skonczylam rozmawiac z Pasnikiem kazal brac rano 10 mg encortonu i po 14 5 mg (15 na dobe) caly czas i podchodzic do transferu. Mowi ze ten moj slaby wynik moze byc spowodowany zachwianiem imunologicznym ze przechodzilam jaaks infekcje itp. Az do bhcg mam zazywac ten encorton.
O to.super:) czyli zielone swiatlo do transferu:)

Cześć
Dziewczyny mam pytanie biorę medrol steru nie dużo 1 tabl dziennie , a jestem w ciąży 15 dzień po transferze i chciałam się was zapytać czy też bierzecie czy to standard, zaczel się zastanawiać czy on nie zaszkodzi dzidzi i jak długo się go bierze po transferze w waszym przupadku

Melduje sie krotko, brzuchol nadal boli. Najgorsze jest wstawanie i chodzenie.

Embriolodzy dzwonili do M. Pobrano 15 jajek, ale tylko 7, ewentualnie 8 sie zaplodnilo. Jestem troche sfrustrowana, bo reszta sie rzekomo nie nadawala. Czyli chyba nie tylko kiepskie nasienie, ale pewnie jakosc jajek. Musze w domu zerknac ile bylo przy pierwszej punkcji. Troche mi humor spadl. Teraz kurcze boje sie o to, ile w ogole zostanie z nich :(
Nie zawsze wszystkie nadaja sie do zaplodnienia bo np sa niedojrzale. U mnie raz 11 odpadło. A jesli 8 sie zaplodnilo to jest to bardzo dobry wynik

Dziewczyny mogę prosić o pomoc w rozszyfrowaniu wyników z subpopulacji limfocytów :)

Załączniki

• WYDRUK_.pdf
    134,4 KB · Wyświetleń: 43
  • ZEW_.pdf
    165,3 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Dziewczyny sama nie wierze
Zarodek 8 mm,
Serce bije 130
Wiek ciazy z usg 6+5, zgodnie z transferem 7+1, chociaż te blastki takie nie rozprężone były i dalekie do wypadania z otoczki ze można by dac im w wyliczeniach dzień i 7+0 przyjąć spokojnie.

W piątek po zarodku śladu nie było...
Koniczynko poryczalam sie. Nie masz pojecia jak.sie ciesze❤❤❤❤❤

Do góry