walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Jest krecha :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest krecha :-)
Boskie miejsce, ale w ciazy tam bym nie poleciala [emoji6]Mi ginekolog powiedzial, ze nie ma przeciwskazan w 2 trymestrzs jezeli ciaza przebiega prawidlowo. Ja sie w pazdzierniku wybieram na kube.
Czemu ?O matko!brak słów
Troche slabe zdjecie ale po przerobce wyglada takJest krecha :-)
Kochane,czy któraś z Was leciała samolotem będąc w ciąży?Pytam bo wczoraj w pracy okazało sie,że jest zagraniczna delegacja (tygodniowa) na którą koniecznie muszę pojechać.Termin na razie ruchomy,u mnie będzie to 14 lub 16 tc.Przewertowalam wczoraj internet (bo wizyte u gin miałam dopiero co) i po tym co piszą na różnych stronach i forach, bardziej skłaniam się ku temu,żeby nie zgodzić się na ten wyjazd.Co Wy myślicie?
Fajnie.Zobacz załącznik 864014
Troche slabe zdjecie ale po przerobce wyglada tak
O matko ale to będzie stres!
Tylko,ze to początek 2.trymestru, no i nie chodzi o przyjemny wyjazd wakacyjny.Zaraz poczytam ten blog.Dzięki!
To napewno. Ale już się stresuje czy wszystko dobrze, od piątku nie robię bety. Stres czy wszystko będzie dobrze;-)Nie stres tylko piękne przeżycie