izabella87
Fanka BB :)
@izabella87 już sobie przypomniałam, miałaś transfer 2 maja. chyba że mnie pamięć zawodzi. W takim razie ja bym poleciała już do jakiegoś gina na usg. :-)
Miałam 7 maja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@izabella87 już sobie przypomniałam, miałaś transfer 2 maja. chyba że mnie pamięć zawodzi. W takim razie ja bym poleciała już do jakiegoś gina na usg. :-)
Haha. Byłam blisko. Tak czy inaczej moim zdaniem możesz się już umawiać na wizytę do jakiegoś gina. W poniedziałek będzie już 4 tygodnie po transferze. Czyli 4 tygodnie+14 dni+ wiek zarodka, to już powinno być widać sporo.Miałam 7 maja
Kochana wiem ale kurde zarodek powinien juz bycale bete rośnie prawidłowo
Kochana wiem ale kurde zarodek powinien juz byc[/QUO a to puste jajo to jaka moze byc przyczyna najbardziej boje sie ze beda chcieli mi zabieg zrobic juz wolalabym sama w najgorszym przypadku samoistnie poronic
Ja dziś rano pobieglam na betę bo znów mam jazdy, że jest coś nie tak... Także rozumiem Cię doskonale[emoji3]ciekawe co u mojego skarbusia - najchętniej bym codzienie betę badała, żeby się uspokoić - normalnie jestem wariatka
Ja też pobiegłam;-)Ja dziś rano pobieglam na betę bo znów mam jazdy, że jest coś nie tak... Także rozumiem Cię doskonale[emoji3]
We wtorek serduszkowa, może wtedy się uspokoję...Ja też pobiegłam;-)
Ja dopiero pierwsze USG 12 czerwca to tylee czasu...We wtorek serduszkowa, może wtedy się uspokoję...