Ja w pierwsze trzy dni po punkcji brałam 3 razy dziennie bo bolalo. I przy siadaniu i przy wstawaniu i pljak dłużej postalam. Pobrano dużo komórek więc byłam narażona na hiperstymulacje i jajniki były obolałe. Później brałam jak faktycznie mnie dłużej coś cmilo. Rozkurczowo pomagało troszkę.A faktycznie pomaga? Lepsze relanium czy no spa?
A potrzeba było bo bolalo czy tak po prostu, profilaktycznie?
reklama
misis188
Fanka BB :)
To ja niektóre recepty zalatwialam na telefon nie u lekarza prowadzącego dzwonilam do kliniki ze konczy mi sie to, to i to i gotowe a ze w tym.oddziale blisko mnie moj gin nie przyjmował to nie wiedzial o niczymMój wiedział wcześniej bo liczył recepty które mi wypisywal ale stwierdził że mnie i tak nie przegada haha
misis188
Nie, raczej nieJa że snem raczej problemów nie mam. A pomagają te leki w zagniezdzeniu? Czy to większego wpływu nie ma.
misis188
Jakos mi to nir przeszkadza. Przeciez karta ciazy potem zostaje w szpitalu i nigdzie dalej nie idzie chyba.Wydaje mi sie ze nie powinnaś mieć w karcie ciazy tego wpisanego. Są lekarz stwierdzil mi ze sposób zajścia w ciaze nie jest istotny dla celów karty ciazy. To czy to po in vitro ist9tne jest do wiadomości lekarza prowadzącego i lekarza od prenatalnych badan.
izabella87
Zarazam Was na leząco ciotki klotki[emoji173]
Anioł stróż musi być [emoji173]️[emoji173]️
izabella87
Hej, jestem po wizycie, endometrium jak zwykle piękne 8,4 mm. Czy nie jest zbyt grube jak na 11 dzień cyklu? Dwa jajeczka sobie rosną,mają po 12 mm. Gdybym się szykowała do inseminacji, to bym się nastawiała na bliźniaki. w poniedziałek kolejna wizyta i badanie hormonów. Podejrzewam, że transfer będzie w sobotę 9 czerwca. Później jadę jeszcze do chirurga naczyniowego. Trzymajcie kciuki, żeby mi przepisał heparynkę. :-*
Jejku jak to szybko leci zaraz transfer wow
3 mam kciuki niezmiennie
Ja tylko dwa razy 8dpt i 10 dptDziś już znowu wariuje od poniedziałku nie robiłam już bety...o ciągle się zastanawiam czy dalej rośnie...chyba w piątek znowu powtórzę sama dla siebie. A wy po ile razy sprawdzalyscie przyrosty?;-)
Jodzia
szlam dlugim protokolem. najpierw regulon. Potem gonapeptyl i menopur 300j. Bierzesz albo któraś z Was bierze estrofem? Jaki macie dawki?Przypomnij czym byłaś stymulowana?
Coś kojarzę że miałaś podobne leki do moich
Justin87
Dzięki nim nie ma skurczów macicy, co ułatwia zagnieżdżenie.Ja że snem raczej problemów nie mam. A pomagają te leki w zagniezdzeniu? Czy to większego wpływu nie ma.
reklama
misis188
Ona jest teraz tak do mnie przywiązania jak siedze w domu ze wczoraj musialam jechac do miasta, nie bylo mnie 2 godziny to bidulek poltorej godziny siedzial pod bramka. Rodzice ja wolali ale skad. Moja kochana❤Anioł stróż musi być [emoji173]️[emoji173]️
Podziel się: